Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 9.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 01, 2011 8:47 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Odezwała się w tej sprawie jeszcze jedna kobieta, Pani Edyta, skontaktuje ze sobą 3 Panie, moze wspólnymi siłami uda się pomóc. Podaj mi na priv nr do Beaty prosze.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pon sie 01, 2011 11:07 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

kocurek okolo 4miesiące,przybłakał sie do zaprzyjażnionej Karmicielki, w pełni domowy, może być wychodzacy...
jakby ktoś coś słyszał o potencjalnym domu...
prosze o kontakt
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pon sie 01, 2011 13:16 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pon sie 01, 2011 14:49 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z302168744

"Zaginęła kotka "marmurkowa" w piątek 29 lipca w okolicy bloków na ulicy Dąbrowszczaków na Przymorzu. Na szyi miała białą obróżkę z imieniem i numerem telefonu." tel. 505871387

http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z302087629 ktoś od Was? brzmi jakby maluchy były uratowane...

„Oddam w troskliwe i odpowiedzialne ręce 3 kocie maluszki.
2 prążkowane chłopaki i piwngwinkowata dziewuszka.
Maluchy są zdrowe, odpchlone, odrobaczone, są już samodzielne, pięknie korzystają z kuwetki.
Każdy ma inny charakter i inny temperament.
Zapraszam do odwiedzin i poznania maluchów osobiście.
Czekają na troskliwych opiekunów, którzy zapewnią im dobrą przyszłość i opiekę.

Proszę o kontakt, Małgosia:
Tel. 604-235-468
mail: malg.stanczak@wp.pl
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon sie 01, 2011 15:56 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131159 zgłoście się do sierpniowej kandydatury do Krakvetu :ok:
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Pon sie 01, 2011 16:19 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

XAgaX pisze:
http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z302087629 ktoś od Was? brzmi jakby maluchy były uratowane...

„Oddam w troskliwe i odpowiedzialne ręce 3 kocie maluszki.
2 prążkowane chłopaki i piwngwinkowata dziewuszka.
Maluchy są zdrowe, odpchlone, odrobaczone, są już samodzielne, pięknie korzystają z kuwetki.
Każdy ma inny charakter i inny temperament.
Zapraszam do odwiedzin i poznania maluchów osobiście.
Czekają na troskliwych opiekunów, którzy zapewnią im dobrą przyszłość i opiekę.

Proszę o kontakt, Małgosia:
Tel. 604-235-468
mail: malg.stanczak@wp.pl

Tak, to fotki i ogłoszenie mojego autorstwa ;)
Kociaki od Małgosi Stańczyk, szukają domków ;) pilnie...mają 2 tyg na ich znalezienie, inaczej czeka je schronisko albo powrót na dwór :(
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon sie 01, 2011 16:33 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

maria_kania pisze:
KaleidoStar pisze:Dziewczyny, ja nie dam rady w lipcu wpłacić... WIem, że to niby nie jest duża kwota, ale mi ostatnio na jedzenie brakuje dla siebie. Wszystko na koty idzie. Koleżanki w pracy odstępują mi rózne rzeczy do żarcia, mama kupuje zapasy czasami.. Bo mnie nie stać. Wiem, brzmi jakoś idiotycznie.. uroki samotnego mieszkania i spłacania kredytu hipotecznego :/
Od przyszłego miesiąca rezygnuję z karty firmowej "Multisport", więc będe do przodu parę zł i wtedy jakoś dam radę wyskrobywać składkę...

wiesz, samo życie..
nie przejmuj się,
a czy udało Ci sie doleczyć? bo na poczatku Ty musisz mieć siły i zdrowie aby dalej pomagac...
pozdrawiam.

Wpłaciłam za siebie i za Kaleidostar:)
Obrazek

Morela80

Od: Śro gru 14, 2005 15:51

Post » Pon sie 01, 2011 19:25 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Dziewczyny, a moze powinnyście wstawiać jakiś znak do ogloszeń swoich i tych, które wspomagacie? NO nie wiem, coś rozpoznawalnego, jakaś formułka czy nawet sekwencja znaków na końcu w stylu &**&. To tylko taki przykład.
Bo jak przeglądam ogłoszenia, wysyłam ostrzeżenia, sugestie, porady to po co wysylac do Was?:)
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pon sie 01, 2011 20:02 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

XAgaX pisze:http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Zaginela-kotka-W0QQAdIdZ302168744

"Zaginęła kotka "marmurkowa" w piątek 29 lipca w okolicy bloków na ulicy Dąbrowszczaków na Przymorzu. Na szyi miała białą obróżkę z imieniem i numerem telefonu." tel. 505871387

Dziewcyny, czy to możliwe, żeby kot przedostał się z tej ulicy Dąbrowszczaków aż na Polanki? (po drugiej stronie torów skm, pod lasem). Widzialam w sobotę w nocy w lesie szylkretkę z białą obróżką... Wyglądała na zadbaną, nie pozwalała podejść, w końcu zniknęła w mroku zabierając kawałek kiełbasy, którym ją poczęstowaliśmy...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon sie 01, 2011 20:02 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Morela80 pisze:Wpłaciłam za siebie i za Kaleidostar:)

Rany, Sylwuś Ty moja :1luvu:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Pon sie 01, 2011 20:50 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

KaleidoStar a zapamiętałaś jeszcze jakieś szczegóły? Nie sadzę zeby po Gdańsku biegały tabuny szylkretek w białych obrózkach... A czy to mozliwe, wydaje mi się, że tak. Mógł też jej ktoś w tym pomóc...
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Pon sie 01, 2011 20:52 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Betbet pisze:KaleidoStar a zapamiętałaś jeszcze jakieś szczegóły? Nie sadzę zeby po Gdańsku biegały tabuny szylkretek w białych obrózkach... A czy to mozliwe, wydaje mi się, że tak. Mógł też jej ktoś w tym pomóc...

Kotka raczej szczupła, smukła... nic więcej nie powiem, bo ciemno było, a kot poza zasięgiem światła z ogniska...
Boję się, że ludziom zrobię nadzieję.. yh..

KaleidoStar

Post » Pon sie 01, 2011 20:56 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Mieszkam blok obok nich, ale odkąd tu jestem (2 mies) nie widziałam w okolicy ANI JEDNEGO kota... kiedyś były, bo mieszkałam w klatce obok 6 lat temu. ale już nie ma... zero...
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Pon sie 01, 2011 23:56 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Czy zostały jeszcze jakieś sterylki, np na stryjskiej?
Czy kociaki ktore mam od Karoliny S, te dzikuny, po wypuszczeniu dadzą sobie rade? Chyba je wypuszcze w ich miejsce pochodzenia... Jeden ktory byl nie byl agresywny już znalazl domek, ale te 2 są nie do oswojenia, chowają sie i uciekaja ik, ale maja przeogromną agresje w sobie, drapią bo drapią ale gryzą, nie bedzie nic z nich jak dla mnie. A tak naprawde na ich miejsce w moim domu mogą zając kociaki, które da się oswoić i ktore znajdą domy. Jeden ten czarny to kotek, biało czarna to kotka...
Co sądzicie? Wypuszczac?
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

Post » Wto sie 02, 2011 7:44 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

A oswajałaś je na siłę? Czy tylko tak latają i latają? My oswoiliśmy dorosłą kocicę, ale zajęło to rok... Z kociakami powinno być łatwiej, chociaż gorzej jak sa dwa razem, bo wtedy nie potrzebują tak kontaktu z człowiekiem. Łatwiej byłoby każdego z osobna oswajać. Ile one mają?
ObrazekObrazek

Betbet

[poprzednia][następna]