Byłyśmy dzisiaj z barba50 w lecznicy na Puławskiej i wizytowałyśmy Czekoladowego Miziaczka
Kocio jest wielkim gadułą i bardzo dopomina się głaskania – dzisiaj zachowywał się zupełnie inaczej jak podczas mojej poprzedniej wizyty …
Miziak został wymiziany, pochodził sobie trochę po szpitaliku i grzecznie wrócił do klatki Jestem pod dużym wrażeniem czekoladowego Miziaka - to jest suuuuuuuuuuuper kocio
Basia porobiła zdjęcia - mam nadzieję, że dobrze wyszły
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja." Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...
Czy już wiadomo kiedy Wampirek miziak jedzie do domku?
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...