2 kociaki (6tyg) DT/pilne!!! Orunia Gorna/Gdansk str. 28

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie maja 15, 2011 10:40 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Soso rzadko pojawia się na forum, ale z maluszkami wszytsko jak najbardziej ok :ok: ogłoszenia widziałam Ela zrobiła dla nich indywidualne ;) mam nadzieję że znajdą się dla nich domeczki też szybciutko

(foto M&M z allegro :) )
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie maja 15, 2011 10:42 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Czyli piątkowe nie wypaliło? nadal szukają 8O
Trzymam :ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Nie maja 15, 2011 10:56 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

ahh, no nie wiem, nie rozmawialam z Ela :roll: allegro wisi, ale być może nie uaktualnione :wink:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie maja 15, 2011 11:48 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Pięknie wyglądają :1luvu: to cudne istotki M&M :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie maja 15, 2011 12:39 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Jest osoba wstepnie zainteresowana, niestety z Grudziadza (niestety dla mnie, bo jestem zupelnie niezmotoryzowana, wiec niby to blisko, a jednak daleko..) Panstwo prokastracyjni, kot ma byc niewychodzacy, napisalam o zabezpieczeniu balkonu - poki co jest tylko do wysokosci barierki, ale Pan napisal, ze gore w takim razie tez zabezpieczy. No to zobaczymy, co powie na wizyte przedadopcyjna...

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Nie maja 15, 2011 13:01 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Agor-ia :ok: :ok: :ok:

Sin

Post » Nie maja 15, 2011 13:24 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

To bylby pierwszy kot tego domku, wczesniej mieli (i maja rowniez teraz) gryzonie i rybki. Mam nadzieje, ze wizyta moglaby sie odbyc w tym tygodniu - na forum jest osoba, ktora w wizytowym watku oferowala sie w Grudziadzu :)
Panstwo sa juz wyposazeni w akcesoria, zwir i Royala, no wyglada, ze sa powazni i zdecydowani. Pan wydaje sie nieco niecierpliwy, ale to chyba taki charakter.

Agor-ia

Post » Nie maja 15, 2011 13:45 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Szynszyle?
Bo oni wydzwaniają do mnie, a ja mówiłam, że nie wiem czy jest aktualne i będę wiedziała wieczorem :roll: ale Pani jest bardzo sympatyczna. I wspomniałam, że są inne kocięta z tego miotu w ogłoszeniu wspólnym, z którego korzystali - ale ponieważ nie ślędzę ogłoszeń to nie wiem który to kot im się tak spodobał. Agor-ia daj nr telefonu ;)

Szkoda, że nie wiemy czy M&M jest aktualne czy nie :roll:

Sin

Post » Nie maja 15, 2011 14:28 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Sin, oni chcieli jechac do mnie juz dzisiaj, doslownie za 2 godziny by byli.
Mowia, ze przemysleli sprawe, podjeli decyzje jakis czas temu i maja juz wszystko, czego trzeba - ja bez wizyty nie wydam poza Trojmiasto, nawet na miejscu staralabym sie organizowac jakies spotkanie. Odpisalam, ze skoro juz jakis czas poszukuja kota to kilka dni nie powinno im robic roznicy, a jesli tak zalezy im na szybkim zaadoptowaniu kota, to niech poszukaja w bliskiej okolicy lub w schronisku.
Ludzie mysla, ze wydanie zwierzaka to takie hop siup, chyba nie zdaja sobie sprawy z pewnych rzeczy :roll:

Agor-ia

Post » Nie maja 15, 2011 15:37 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Agor-ia - mogę ich nie odsyłać - jak uważasz - ale zgadzam się, nie lubię takiej niecierpliwości.

Moje pojechały z Panią Anią - za dużo nie musiałam mówić bo i rodzice i siostra mają koty, trochę się bałam że np nie zaszczepi bo na 2 to spory koszt (tak na raz) ale mają zaprzyjaźnioną wetkę i będą zniżki, 100% niewychodzenia, kastracja jak najbardziej, wyprawka zakupiona full wypas. Myślę, że będzie ok :)
Kociaki dostały suchą wyprawkę, puchę i zabawki :)

No i już po :)
Nie było lekko - tylu chętnych dawno nie miałam, tylu dziwaków również.
I potrzebuję przerwy - nie daję rady. Wysiadam psychicznie. Proszę mnie nie brać pod uwagę jako DT przez jakiś czas. Wiem, że nie powinnam narzekać bo DT maja i 10 tymczasów i koty szukają domu dłuuuuugo ale ja serio już wymiękam.

Trzymam mocno za pozostałe kociaki :ok: :ok: :ok: :ok: i za mamuśkę bo bardzo bym chciała żeby znalazła swój dom :ok: :ok: :ok: :ok:

Sin

Post » Nie maja 15, 2011 15:40 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Pan chyba zawiedziony, ze nie zechcialam go obdarzyc bezgranicznym zaufaniem, a w dodatku, on wywnioskowal, ze chcialabym miec "wglad" w zycie kota. Zabrzmialo mi to tak, jakbym chciala mu lornetka w okna zagladac :?
No nic.
Jak komus przeszkadzaja procedury to czemu sobie cholera nie wezmie kociaka z podworka albo ze schroniska :roll:
Na 3 dni sie wylaczam, w srode pisze mature z historii i musze sie nauczyc w trybie ekspresowym, wiec wylaczam czlowieka a wlaczam robota.

Super, ze parka poszla razem ;)

Agor-ia

Post » Nie maja 15, 2011 15:42 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

A wlasnie, podobno mamuska idzie do domku ????? :D

Agor-ia

Post » Nie maja 15, 2011 15:43 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

No fakt - Pan nieco dziwny - jego zona zaś bardzo sympatyczna, serio.

Mamuśka? Naprawdę? Czytałam, że jakaś kotka ale nie było napisane jaka :roll: Mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Sin

Post » Nie maja 15, 2011 18:08 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Słuchajcie wpadam tylko na minutę , żeby przekazać newsy - a więc dzwonił dziś do mnie p. karmiciel opiekun, że bez Dziewczyny smutno mu i tęskni i bierze do domu :D żona i córka jak najbardziej za !

Dziewczyna dostała dziś antybiotyk, p. Rysiu pojedzie z nią jeszcze w pon i wt do Bandury.

Mam najświeższe newsy - stary-nowy opiekun popłakał się ze szczęścia jak zobaczył Dziewczynkę, więc wszystko skończyło się bardzo pozytywnie :1luvu: !!!!

Magda - bardzo dziękuję za pomoc z maluchami. super , że domki się znalazły i do tego w dwupaku :piwa: !!!! galeria dziwaka była masakryczna, ukłony dla ciebie !

ela jeszcze maluchy ma . czyli razem z Akim , 3 jeszcze :wink:

4 już w DS więc zostaje "mniejsza połowa " :D

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Nie maja 15, 2011 19:40 Re: 3z6 kociąt z kanału, ich miziasta mama/DT PILNE SOPOT,3mias

Dziewczyna poznała opiekuna po głosie :)

no i będą się lubić z kolegą (kocurkiem rezydentem), on jest taką "pierdołką" więc idealny dla niej. już się obwąchali, i na razie jest dobrze w nowym domku 8)

ehhhhh ale odwrót sytuacji szczęśliwy :lol:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

[poprzednia][następna]