Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 07, 2011 10:19 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

U nas też bez zmian.
Grubcia seniorka kotów nienawidzi, bije a nam tylko nadzieja pozostaje i zazdrość w stosunku do tych, gdzie kociarnia jakoś się dotarła :mrgreen:
Mila doczyszcza miski, wujek Maurycy usiłuje uniknąć konfrontacji... i ma już dość tego całego babińca...
Ale pozdrawiamy wszystkie koty rezydentów i tymczasy oraz wszystkich, którzy ich (mimo wszystko :mrgreen: ) kochają :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw lip 07, 2011 13:38 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

meksykanka pisze:U nas też bez zmian.
Grubcia seniorka kotów nienawidzi, bije a nam tylko nadzieja pozostaje i zazdrość w stosunku do tych, gdzie kociarnia jakoś się dotarła :mrgreen:
Mila doczyszcza miski, wujek Maurycy usiłuje uniknąć konfrontacji... i ma już dość tego całego babińca...
Ale pozdrawiamy wszystkie koty rezydentów i tymczasy oraz wszystkich, którzy ich (mimo wszystko :mrgreen: ) kochają :1luvu:

To ja sobie pozwolę na małą dygresję i pokażę moją kochającą się dwójkę :) Kawałek każdego kota widać ;) Chociaż początki bywały różne ;)

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Czw lip 07, 2011 13:49 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Wytęż wzrok i znajdź choć jednego kota na tym obrazku :ryk:
Gratuluję skutecznego dokocenia :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw lip 07, 2011 19:11 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Na poprawę humoru, bo ciężkie chwile przed i za nami....
grubiutka Milunia
czyli paski do pasków

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw lip 07, 2011 19:45 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Jakie cudo :1luvu: Odpicowałaś koteczka, nie ma co :lol:
po_prostu_kaska

Post » Czw lip 07, 2011 21:26 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

po_prostu_kaska pisze:
meksykanka pisze:U nas też bez zmian.

To ja sobie pozwolę na małą dygresję i pokażę moją kochającą się dwójkę :) Kawałek każdego kota widać ;) Chociaż początki bywały różne ;)

Obrazek

W końcu zobaczyłam Twoje słoneczka kochane,jakie cudownie zgodne.Śliczne są :1luvu: Zawsze marzyłam o czarnym kocie.U mnie tak spały jak były dwa teraz wszystko obrażone i śpią każdy sam.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lip 07, 2011 21:36 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Mogę jeszcze się pochwalić? :oops: Ostatni raz i koniec prywaty :wink:

W całej okazałości (trochę mało aktualne bo z grudnia, ale...) No, możecie nas chwalić jakie my śliczne :mrgreen:

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Czw lip 07, 2011 21:39 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Ale fajne te chatki :) I ten puchaty kojec! Powodzenia wam, może i my się przydamy (patrz podpis:))

mantra

Od: Czw maja 17, 2007 14:46

Post » Czw lip 07, 2011 21:40 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Cudowne są i ten paseczek na pycholku ,jak ja lubię oglądać fotki szczęśliwych kotów. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Długo sie pańcia nie chciała pochwalić takimi cudami,długo. :lol:

horacy 7

Post » Czw lip 07, 2011 21:40 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Jeju
A to buraśne piękne! Wygląda jak cukiereczek kukułka!!!
I korzystają z drapaka!
Bo moje nigdy nie chciały :oops:
Urodzeni modele. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw lip 07, 2011 21:43 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

mantra pisze:Ale fajne te chatki :) I ten puchaty kojec! Powodzenia wam, może i my się przydamy (patrz podpis:))

A bardzo dziękujemy :)

Super oferta, dzięki za informację. Myślę, że może się przydać ;)
po_prostu_kaska

Post » Pt lip 08, 2011 8:56 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Za nami ciężka noc mocno. :cry: Koty jak zwykle szaleją szczególnie Tajfun który wszystkie koty zaczepia i walczy na równi z dorosłymi,nie odpuszcza nawet jak obrywa po głowie. :ryk:

horacy 7

Post » Pt lip 08, 2011 8:59 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

No tak, cięża dola DT - nie ma domków ciężko, są - wcale nie łatwo.
Ale, cóż zostało "starać się trzeba".
A tu jeszcze inną kwestię trzeba rozwiązać :(
Ba, żeby to była "kwestia"
Tu chodzi o żywe stworzenia :kotek: . Odpwiedzialność większa.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt lip 08, 2011 23:21 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Nadal wszyscy w komplecie się meldujemy wieczorową porą ,a raczej nocną. :oops:

horacy 7

Post » Sob lip 09, 2011 7:22 Re: Zosia, Tajfun, Falusia, Mila - czyli komu kota ? :))

Kociaste wyspane,wyszalały sie też w nocy,rano pojadły i znów mogą iść spać.Zdrówko dopisuje . :ryk:

horacy 7

[poprzednia][następna]