Boguś był całkiem sam.Znalazł dom.Uciekł i zaginął?????

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 02, 2011 16:54 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

A kiedy zobaczymy nowe fotki Bogusia ?
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro lut 02, 2011 16:55 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Annaa pisze:A kiedy zobaczymy nowe fotki Bogusia ?

w weekend, albo w sobotę wieczorem, albo w niedzielę
w tygodniu padam na twarz...
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lut 02, 2011 16:57 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

To poczekamy :)
jestem bardzo ciekawa jak on wygląda , bo od samego początku
słyszałam ,że dużo ładniej niż na tych pierwszych fotkach 8)
Obrazek

Annaa

Post » Śro lut 02, 2011 17:00 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Jest bardzo ładnym kotkiem :D
zresztą - pokażcie mi nieładnego kota :lol: nam - kociarzom :lol:

jest duży, ma bardzo długi ogon niczym lemur i fajnie pręgowany, a na główce ma burą czapusię i różowiuchny noseczek i usteczka :1luvu:
i zielone oczy w makijażu ;)

tylko nie wiem, czy wszystko będzie dokładnie widac, bo ja mam taki prosty aparat i oczy się kotu świecą na zdjęciach z niego.
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lut 02, 2011 17:26 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

magdaradek pisze:
tylko nie wiem, czy wszystko będzie dokładnie widac, bo ja mam taki prosty aparat i oczy się kotu świecą na zdjęciach z niego.

Na pewno będą lepsze zdjęcia niż te pierwsze z komórki :ok:
Obrazek

Annaa

Post » Śro lut 02, 2011 19:01 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Oj Madzia, bo chociaż jedną fotkę byś zrobiła i wrzuciła :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lut 02, 2011 19:15 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Nie mam dostępu do kompa. Piszę z telefonu :(
Obrazek

magdaradek

Post » Śro lut 02, 2011 22:14 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

magdaradek pisze:Nie mam dostępu do kompa. Piszę z telefonu :(

Łeeee :(

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw lut 03, 2011 8:58 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Boguś dzisiaj zrobił nam pobudkę o 2.30!!! :evil: :strach: :evil: :strach:

byliśmy na niego źli i został przeniesiony do kuchni. Mój mąż w szczególności miał nerwy, bo wstaje do pracy zwykle o 4.30 i wybudził się, no i nie mógł już zasnąć, więc wstał po 3 i był w kuchni z Bogusiem.
Boguś drapał w drzwi chcąc dostać się do nas do pokoju. Piotrek zawołał go, wziął na kolana i zaczął głaskać mówiąc, że nie wolno tak drapać, miauczeć, bo wszyscy śpią i Boguś w końcu tak się wyciszył i tak mu dobrze było, że zaczął ciumkać rękaw piżamy mojego TŻta..... robił to bardzo długo, ugniatał łapkami i tak mu dobrze było....

Mojemu Piotrkowi cała złość przeszła i powiedział, że Boguś nie lubi byc zamknięty sam, bo chyba boi się, że znowu będzie tak całkiem sam. Ten kotek jest jeszcze rozchwiany emocjonalnie, tak potrzebuje kontaktu z człowiekiem, z kotami.....tylko nie umie tego okazywać w normalny sposób, tylko jest nadaktywny, pobudzony i wszystko robi z ogromną ekspansją, jakby chciał nacieszyć się tym wszystkim, jakby nie był pewny czy to nie zniknie znowu...

Jesteśmy niewyspani, ale już się nie gniewamy na Bogusia. W jego małej, kociej główce kotłuje się pewnie kłębowisko emocji i on biedny nie wie jak to wszystko ogarnąć :wink:

W ogóle Boguś wybrał sobie na ulubionego opiekuna właśnie mojego męża. Woli mężczyzn. Ode mnie trochę stroni... może to kobieta kiedyś go skrzywdziła, wyrzuciła?

W każdym razie oczy to mam naprawdę dziś "na zapałki" :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lut 03, 2011 9:07 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Współczuję Magda. Niestety wiem co to kompletne niewyspanie. Może nie dokładnie dzisiaj, ale miewałam takie dni jak Ty. Dzisiaj też jestem trochę niedospana bo HSB zachorzał i rzucał się w nocy, wiercił.
Biedny Boguś. Musiał wiele przejść w swoim życiu. Dobrze, że trafił na Was, niezwykle ciepłą i cierpliwą rodzinę.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Czw lut 03, 2011 9:51 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

a, zapomniałam napisać, że po konsultacjach z CC daję Bogusiowi 2x dziennie pół tabletki furaginu przez 5 dni.
Jeśli nie pomoże, to łapiemy siuśki
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lut 03, 2011 9:57 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Uspokoi sie, wyciszy, musi się sporo nauczyć o życiu z ludźmi, z kotami. Teraz ma na to szansę :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lut 03, 2011 10:04 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

no ja wiem, wiem
Marta to my obie teraz ostatnio ciągle niewyspane :wink:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw lut 03, 2011 10:06 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

to samo pomyśałam, jak czytałam Twoją relację z ostatniej nocy :lol:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lut 03, 2011 10:23 Re: Boguś był całkiem samTeraz już w DT u magdaradek.Szukamy DS

Nie dziwne, że Boguś bardziej lgnie do TŻta, w końcu tam odwiedzał go mężczyzna. A nawet imię chyba takie samo... :)
Biedactwo, że nie może ogarnać swoich emocji... Nie dziwne, po takim czasie siedzenia samemu w zamknięciu...
Madzia - przesłać Ci kawę? :twisted:
Ostatnio edytowano Czw lut 03, 2011 10:24 przez tamiss, łącznie edytowano 1 raz

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]