Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Sevi pisze:Klops, nie wiem, co zrobić z Tęczuchą. Widzę, jak tylko szuka drogi ucieczki, puszczona po domu chowa się jak najbliżej drzwi. Ale myślę, że jeszcze w łebku jej się przewraca ze względu na niedawną ciążę i poród. Ostatnio strasznie stara się zwrócić na siebie uwagę. Jeśli się z nią nie siedzi a słyszy, że ktoś lata po domu to strasznie płacze. Jak się z nią siądzie to od razu kładzie się na kolanka i ugniatajeśli się z nią jest, a nie zwraca uwagi to robi wszystko, aby jednak to ona była w centrum. Siada w miejscach, gdzie akurat zawędruje wzrok, ociera się o nogi, robi piękne "ósemki"
I na przemian mruczy i krzyczy na mnie!
Nie wiem, co z Nią zrobić. Boję się, że znowu ucieknie przy pierwszej okazji. A u mnie drzwi są prawie non stop otwarte - aby reszta futrzanych mogła się swobodnie przemieszczać.
kinia098 pisze:a może znajdzie się sponsor na sterylkę ( 150zł )albo jakieś drobne wpłaty..
maleństwo dziś nie mogło doczekać się jedzonka, z resztą jak zawsze. tak rozpaczliwie miauczała, żebym w końcu wystawiła tą miseczkę z mięskiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości