OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 13, 2009 13:22 Re: OTW-słodziak Bombel szuka DS!!!Puchacia Fokus już w DS:-)))

Dzięki dziewczyny! Każdego życia szkoda.

TZ wysłałam po przecinak do metelu. Niech cholera będzie w domu. Wczoraj nawet łopaty nie było by małej wykopac grób.
Poryczałam sie dzisiaj jak oddawałam płaszcz do pralni i tłumaczyłam kobitce skąd te plamy i zapach. Nie chce wiedziec co pomyslala.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 13, 2009 15:23 Re: OTW-słodziak Bombel szuka DS!!!Puchacia Fokus już w DS:-)))

No to za Tysona. Oby mu brak jajcarski nie zaszkodził i nie obraził sie chłopak na michę! :piwa:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 13, 2009 22:10 Re: OTW-słodziak Bombel szuka DS!!!Puchacia Fokus już w DS:-)))

Za Tysona :piwa: Musze wypic , bo dzis jakis glupi dzien mam :D
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Sob lis 14, 2009 8:13 Re: OTW-słodziak Bombel szuka DS!!!Puchacia Fokus już w DS:-)))

:ok:

Zapraszam do maluszków z ostatniego banerka.
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Sob lis 14, 2009 13:56 Re: OTW-słodziak Bombel szuka DS!!!Puchacia Fokus już w DS:-)))

Hopka! Jak tam Tyson?
Czy udało się znaleźć dzieci Koteńki???
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Sob lis 14, 2009 15:06 Re: OTW-słodziak Bombel szuka DS!!!Puchacia Fokus już w DS:-)))

Proszę o zaglądanie i podbijanie tutaj viewtopic.php?f=13&t=103439&p=5188422#p5188422

Asia, sorki za prywatę na Twoim wątku.

Wygląda na to że ten napis który miałaś na czole i zakryłaś go czapeczką :mrgreen: zabłysnął na moim czole :evil:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Sob lis 14, 2009 17:15 Re: OTW-słodziak Bombel szuka DS!!!Puchacia Fokus już w DS:-)))

Co tu taka cisza ? Co z Tysonem ?Co z Bombelkiem? Pewno ASK@ nie ma dostepu do komp. i dopiero w poniedzialek sie dowiemy .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Sob lis 14, 2009 17:20 Re: OTW-słodziak Bombel szuka DS!!!Puchacia Fokus już w DS:-)))

Pewnie Asia dopieszcza futrzaki. :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lis 14, 2009 17:52 Re: OTW-słodziak Bombel szuka DS!!!Puchacia Fokus już w DS:-)))

Jestem na krotko!Danka skombinowala kompa i w swej laskawosci dopuscila mnie do niego!
Dzieci kotenki sa w piwnicy u Anki drugiej karmiacej. Maly nawet siedzi u niej bo chory.
Bombel odsypia jakos tak bardzo duzo teraz, Strasznie tuli sie i placze.Nie wiem, czy to po szczepieniu, czy tak wogle nasz nastroj mu sie udziala.
Tysona zabraliśmy wczoraj.Niestety w sobote nie bylo jak po niego jechac .a w Koterii nie zgodzili sie go przetrzymac.Plakal bardzo w kontenerku.Byly straszne korki jak wracalismy i dotralismy do Otwocka jak bylo ciemno i bardzo zimno. Tyson dostal biegunki i caly byl mokry.Uszyska tez cale mokre od czyszczenia i masci byly. Jeszcze do konca nie doszedl do siebie po narkozie.Wiec wyladowal u nas w klatce i jutro rano go wypuszczamy.Serce mi sie kraje. To domowy kot!!!!Korzysta z kuwety bez problemu. Nie boi sie domowych odglosow, mizia sie, mizia i tak cichutko skarzy jak go sie glaszcze. No standart otwocki. Jest uroczym wielkim grubasem.Dyskutantem i gadula.
Ale na dom nie ma w tej chwili szans.A ja go przetrzymac dalej nie moge. Strasznie bedzie go zostawic. Pocieszam sie tylko,ze musi ktos o niego jeszcze dbac bo na moim wikcie tak by sie chyba nie upasl. Mimo wszystko jak tylko jakis komp sie trafi to porobie ogloszenia. Jest przemiziatym i wspanialym olbrzymem.Taki brzydko/slodki brysiek! I musial go ktos bic,straszyc.Jak corka weszla do pokoju i wypusila z klatki to lazil jak u siebie.Nawet na pokoje probowal sie wydostac,przez okienko wyjrzal, meble pozwiedzal i skuszony smietanka dopiero wrocil.
I wracajac do bicia.Danka machnela jakos tak reka i Tyson momentalnie skulil sie. przywarl do ziemi i zaczal plakac jak maly koteczek. Mam nadzieje,ze to nie okoliczni mieszkancy tak go strasza tylko ten kto go wywalil. Oj ciezko! Jak na cito znaleźc dom jak tyle slodziakow mlodych czeka.

Co do kotki w piwnicy. Ktos zyczliwy zamknal otwarte przeze mnie okienko.TZ poprzecinal siatke w okienku i zrobil spora dziure.Nawet do wieczora nie czekal, tak sie wkurzyl. Kotka dzis wieczorem siedziala w tej piwnicy.Wg.mnie jest chora.Dalam jej jesc a potem zaniose unidox.Rano nie wyszla. To dziczka straszna ale po glosie mnie poznaje.Wiec pewnie dlatego odezwala sie a dzis nosa wysadzila. Zobaczymy co dalej. Dokarmiala ja w/w Anka i mam nadzieje ze jak nabierze sil to wroci do jej piwnicy.

BuryPikus zle znosi siedzenie w pokoju corki, bo dal noge jak Tyson przyszedł. Ciezka sprawa z jego oswojeniem. Ale on zostaje.

Wiki i Fibi to juz inna historia. Chyba im ruja sie szykuje.cis podejrzanie sie zachowują. Wiki to cioteczka do szalenczych zabaw z Bombelkiem.A Fibi jest do przytulania, mizianek i dopieszczania malego. Ona jak mamusia go utula. Z wiekiem robi sie coraz ladniejsza.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lis 14, 2009 17:57 Re: OTW-słodziak Bombel szuka DS!!!Puchacia Fokus już w DS:-)))

O! To wcale nie zle wiesci choc oczywiscie przykro ,ze Tyson musi wrocici na ulice.Pociesz sie jednak,ze tysiace kotow nawet nie maja "swojej" ulicy i swojego karmiciela.O tego choc ktos dba i mysli o nim.
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Sob lis 14, 2009 18:06 Re: OTW-Bombel,Wiki,Fibi-szukajaDS.Tyson str.24-Wraca na wolnosc

Ale dziczka latwiej wypuscic, choc tez zal.
A puchata Fokus zostala nazwana Fibi i jest juz po pierwszym szczepieniu. Uwielbiaja sie obie z pania i cale nocki sa razem.Nie przeszlo malej calusne podejscie i dalej siarczyscie przypina sie do usteczek paniusi.

Romas Tyson jest olbrzymim ,starszawym kotem .Takim slodkim brzydalem.A w domu dopiero widac jaki jest domowy :evil: .Kto go wyrzucil mam nadzieje, ze dlugo bedzie pokutowal w piekle. teraz wiem jaki jest i zaryzykuje ogloszenia. Moze gdzies,ktos go zauwazy i ulituje sie. Moze pojsc spokojnie do wychodzacego.Tylko tego kompa brak!!!
Ciezko wypuszczac wogle a w taki okres zimowy szczegolnie.
Obrazek

ASK@

Post » Sob lis 14, 2009 18:29 Re: OTW-Bombel,Wiki,Fibi-szukajaDS.Tyson str.24-Wraca na wolnosc

qrcze, Tysoniku.. :cry:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Sob lis 14, 2009 18:43 Re: OTW-Bombel,Wiki,Fibi-szukajaDS.Tyson str.24-Wraca na wolnosc

Oj, Asiu, ale się porobiło... ech...

Mam nadzieję, że dla Tysonka świeci gdzieś dobra gwiazda, choćby taka malutka...
Zdarzają się przecież amatorzy prawdziwego kociego piękna. :ok: :D

Wcale się nie dziwię, że chandra Was męczy
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob lis 14, 2009 19:05 Re: OTW-Bombel,Wiki,Fibi-szukajaDS.Tyson str.24-Wraca na wolnosc

hanelka pisze:Oj, Asiu, ale się porobiło... ech...

Mam nadzieję, że dla Tysonka świeci gdzieś dobra gwiazda, choćby taka malutka...
Zdarzają się przecież amatorzy prawdziwego kociego piękna. :ok: :D

Wcale się nie dziwię, że chandra Was męczy

porobilo sie okropnie. nawt mowy nie ma o kolejnym kocie. Decyzja nie nalezy tylko do mnie. BuryPikus siedzi teraz i za diabla nie chce jesc. On jest bardziej potrzebujacy pomocy. Tyson powinien dac sobie rade. Wywalczyl juz swoje miejsce na terenie i pzregnal rywali. Tym bardziej.ze jest postawnym kotem. Potem go zaszczepie i przedluze odswierzbianie strngholdem. Nie bedzie juz przylazil poraniony mam nadziejez. Ostatnio taki mial po paurze wrzod nad okiem, ze wygladal jak potwor. dziura mu sie doslownie zrobila. A to bok poszarpany, ogon poraniony, oko zaognione. Mialam czekac ze sterylka do wiosny ale potem bedzie gorzej. Moze zniknac na cale tygodnie jak pojdzie na lajdactwo. Nie pomoglo mi zobaczenie,ze jest fajowy,
Pocieszam sie ,ze ludzie wiedza o mnie. Widza,ze dokarmiam i nawet gadaja. Wiec jakby nie daj co to bede wiedziec. Tylko cholery oprocz gadania nie robia nic. Jak mnie nie ma lub spoznie sie to informuja,ze tyle czekal pod sklepem i odszedl glodny!Nic tylko mord w oczach sie pojawia.
Oj oby jutro ladnie bylo. Nie trzymam go w ciepelku. Dobrze,ze Tyson doszedl u nas do siebie. Pewnie by sie rozlozyl taki slaby i mokry wypuszczony na swoj teren.Bedzie miel caly dzien na obejscie i oznaczenie terenu. Wiem,ze jakas pani czyscila mu uszy i obmywala rane.Wiec moze daje mu jesc i jakies schronienie.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lis 15, 2009 8:27 Re: OTW-Bombel,Wiki,Fibi-szukajaDS.Tyson str.24-Wraca na wolnosc

Serce pęka co? Ja sobie nie wyobrazam co bym zrobila stojac przed taka decyzja .Podziwiam ile Ty ASK@ robisz dla tych kotow .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

[poprzednia][następna]