Prima- czarna jak kawa w DS u A-Prima ... wraca do DT s.21

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 06, 2010 11:10 Re: Prima- czarna jak kawa w DS u A-Prima ... wraca do DT s.21

to musialabyc cholernie trudna decyzja dla A-Primy.

vega36 ja tez tak kiedys uwazalam, ale okazuje sie, ze nie mozna wszystkich jedna miara mierzyc. Masz racje, to sie nie moglo udac, choc A-Prima sie starala. Ja jednak ciesze sie, ze podjela to ryzyko, ze probowala, ze chciala i dala Primce to, co najlepsze.
Jesli szansa na zakonczenie sprawy jest przebadanie i obserwacja Primy-ok, natomiast uwazam, ze skoro klatka lapka nie zdalaby tu egzaminu (po glebszym zastanowieniu sie i rozmowie z kilkoma osobami stwierdzilam sama, ze nie daloby rady w ten sposob), nalezalo chociaz na rece zalozyc rekawiczki grube. Na sile trzymanie kotki w DS nie ma sensu. Byc moze oswoila by sie po dluuuuuuuuuuuuuuugim czasie, tak jak u Justyny po 4 latach. No wlasnie: BYC MOZE! Kicia zdecydowanie woli byc u Justyny, wiec nalezy to uszanowac, co wlasnie A-Prima pokazala. :) Nie mozna byc egoista, bo ja chce kota i juz! Kot ma tak samo uczucia jak my, tak samo jednych ludzi bardziej lubi innych mniej, w jednym miejscu czuje sie lepiej w innym gorzej... Wzajemne zrozumienie i dobre relacje kocio-ludzkie mozna osiagnac tylko poprzez uszanowanie uczuc kota i jego-nie wiem jak to nazwac-"osoby". A-Prima w najlepszy sposob okazala kici szacunek, ze sie z nia liczy, ze jest ona dla niej wazna, ze jej zalezy na kici! Moze i popelnila jakis blad przy lapaniu, ale tak samo, w tej samej czesci winna jest tez jej kolezanka i Justyna. Kazda z nich popelnila jakis blad, cos zrobila niewlasciwie lub nie zrobila wcale. Jednak nikt nie mogl przewidziec, ze kotenka w tak wspanialym domu, nawet mimo towarzystwa innego kota bedzie sie tak zachowywala. Przy lapance-owszem; nie pozwala sie lapac, czasem nawet dotknac sie nie pozwoli jesli ma gorszy nastroj. Wtedy bywa zlosliwa. U niej to normalne. A-Prima odeszla z forum, :crying: wiec prosze, dajmy juz spokoj tej sprawie. Prima wybrala na DS dom u Justyny, wiec dla mnie sprawa zakonczona.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob mar 06, 2010 11:54 Re: Prima- czarna jak kawa w DS u A-Prima ... wraca do DT s.21

Kociara82 pisze:. A-Prima odeszla z forum, :crying: wiec prosze, dajmy juz spokoj tej sprawie..

A-Prima odeszła z forum? :roll: Szkoda!!! Przecież to osoba obdarzona wielkim sercem, rozumiejąca koty, umiejąca zadbać o zaspokojenie ich potrzeb...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob mar 06, 2010 12:16 Re: Prima- czarna jak kawa w DS u A-Prima ... wraca do DT s.21

ja tez bardzo zaluje, ale rozumiem ja. Nie chce juz tego roztrzasac... Zaimponowala mi tym, jak walczyla o Prime, jak sie o nia starala. Z jaka determinacja probowala wszystkiego, zeby kicia u niej sie poczula jak u siebie. Jestem pewna, ze "czarna malpa" jak ja tu nieraz nazywala w zartach, nadal zajmuje w jej sercu szczegolne miejsce i tam pozostanie na zawsze. Natomiast jest druga strona medalu... I tu ja rozumiem.

Kociara82

Post » Pt kwi 02, 2010 11:31 Re: Prima- czarna jak kawa w DS u A-Prima ... wraca do DT s.21

Obrazek
Wesołego Alleluja!

Kociara82

Post » Śro maja 19, 2010 7:10 Re: Prima- czarna jak kawa w DS u A-Prima ... wraca do DT s.21

A tu co sie stalo 8O ponad miesiac nikogo nie bylo 8O

Co u Primusi??
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro maja 19, 2010 17:03 Re: Prima- czarna jak kawa w DS u A-Prima ... wraca do DT s.21

Prima jak to Prima... Ta sama, co przed adopcja ;)

Kociara82

Post » Sob maja 22, 2010 11:52 Re: Prima- czarna jak kawa w DS u A-Prima ... wraca do DT s.21

Caragh pisze:
Co u Primusi??

okupuje kolana Justyny i za zadne skarby nie chce z nich zejsc :ryk: :ok: :1luvu:

Kociara82

[poprzednia]