Czekoladowe puchatki-Funia już nie szuka:)Kocurki w domkach!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 24, 2010 15:17 Re: Czekoladowe puchatki-Funia już nie szuka:)Kocurki w domkach!

Kaprys2004 pisze:Funia - ciemny kociak ze strzałką na nosku - jedyna dziewczynka, nieśmiała do dzisiaj, choć już leży rozluźniona spokojnie na rękach. Na początku lubiła mnie straszyć fukaniem :wink: niestety, dziewczyna jest konsekwentna i nie chce się rozmruczeć..

Funia do dzisiaj jest nierozmruczana :ryk: :roll: , choć dzisiaj już nie jest czekoladową kuleczką,

Obrazek

a kruczoczarną pingwinką

Obrazek

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto sie 24, 2010 20:08 Re: Czekoladowe puchatki-Funia już nie szuka:)Kocurki w domkach!

Witam :)
Funia jest śliczna-moja Rózia ma podobną historię-z brunatnej kuleczki wyrosła na czarną z białymi znaczeniami piękną koteczkę-mruczy,Funia pewnie też będzie
:oops: -Teraz doczytałam Funia to już dojrzała panna i pewnie taka jej uroda że nie mruczy-mój Kiciuś też nie mruczy,tylko jak przystawię rękę do jego krtani czuje mruczenie

łApkA

Od: Pon sty 05, 2009 12:32

Post » Wto sie 24, 2010 21:13 Re: Czekoladowe puchatki-Funia już nie szuka:)Kocurki w domkach!

Witam Cię radośnie w tym starym wątku :D

No tak to jest z zaniedbanymi kociątkami - wyrastają z nich łabędzie.. Taka jest moja Funia, taki jest Jaś w innym moim wątku..

Funia generalnie mruczy, ale tylko przy mnie, bo tylko mnie się nie boi i mnie lubi. Chociaż też nawet dla mnie nie jest tak otwarta i ufna jak inne.. No taka jest.. Wpatrzona we mnie, zakochana, a jednak ostrożna.. Za to piękna z niej panna, naprawdę..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia]