kwiatkowa pisze:Nawodniłam odrobiną tego z saszetki. 2 strzykaweczki.
Opór był całkiem silny
no patrzcie! ...a na fotce tak słabowito wyglada
ale jak ma sile zeby sie bronic to chyba dobrze, nie?

kwiatkowa pisze:Nawodniłam odrobiną tego z saszetki. 2 strzykaweczki.
Opór był całkiem silny

margherita pisze:Anda!
Jak Naszka jest szylkretka to ja nie wierze ze to jest aniolek...to tylko przebranie na potrzeby znalezienia jak najlepszego domku w ktorym bedzie mozna skakac Duzym po glowach i rozrabiac na calego
.....moze jak te szylkretowe szatany w kociej skorce dorastaja to są grzeczniejsze ale poki młodosc szumi w łepkach to zapomnij o spokoju w domu......wiem bo mialam
ale wlasnie za ten charakter kocham te cudnie malowane futra
........szylkreta to wrodozna inteligencja, spryt, zaradnosc, one wiedza po co maja główki na karkach...........jest miziasta, przytulasta, no sama słodyczka, ale tylko jak tego potrzebuje i chce...bo jak nie! - to
ryczy jak lew, drapie jak tygrys i ucieka jak antylopa...jezeli cos sie nadaje do zepsucia to masz jak w banku ze szylkrecia na pewno zepsuje, wsliznie sie przez dziurke od klucza jak bedzie miala taka potrzebe....................i dlatego je kocham
![]()
![]()
Anda pisze:Jakbys chciała zrobić USG w chironie, mogę się dorzucić do badania.
Za persię płaciłam (byłam z Pixie) 40 zł i okazał się, ze jednak ciąża.
A Jasio sie wycofał, bo nie umie.
Anda i koty 
magdaradek pisze:hehehehe.....Naszka w ogóle by pasowała do wszystkiego, bo po pierwsze - dziewczyna (a same chłopy som u mnie, po drugie kolorystycznie pienkna jest.
Ino nie pasuje do pojemności portfela megoi to jest ten problem
a do Stefana także pasuje - i to jak!!
![]()
Tiger_ pisze:ciociu ando Ty szukasz rujki u 2 miesięcznej kociczki ....?!
Matko jedyna ....
Muszę gdzie to poczytać , co to się z kobitą dzieje , jak ona wszędzie tylko ciąże wokól widzi i wszystko jej się z ciązą kojarzy .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anda i koty 
Anda pisze:Tiger_ pisze:ciociu ando Ty szukasz rujki u 2 miesięcznej kociczki ....?!
Matko jedyna ....
Muszę gdzie to poczytać , co to się z kobitą dzieje , jak ona wszędzie tylko ciąże wokól widzi i wszystko jej się z ciązą kojarzy .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj tam zaraz dwumiesięcznej, może jej sie mleczaki długo trzymają![]()
Ja nie wiem co to znaczy,ale to chyba nic dobregoA co z kobitą, co sie tak wymandrza względem starszych?
![]()
Co sconamune wiem, dawałam Jaskowi i to nie raz, nie dwa.
Anda i koty 
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 17 gości