Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
elfrida pisze:Pancia chyba ciagle zaprawcowana mimo urlopu![]()
magicmada pisze:Muszka jest przedziwnym zwierzakiem. Dwa dni temu postanoiwłam ją zabrać do pokoju do spania. Najpierw Muszka weszłą w poduszkę, między poduszkę a poszewkę do środka i rsdosnie atm mruczałąm. Myśłałam, dobrze, niech sobie siedzi, ale zaraz potem: pewnie się udusi, i wytrząsłam biednego Muchozola z poduszki inaczej się nie udało, mniej inwazyjnie, w efekcie Muchozolek wylądował na paarpecie gdzie odbywał konwersację z Billy. (niezbyt przyjemne warknięcia) Jakoś zasnęłam, pomimo groźby obudzenia porzez ewentulaną doniczkę z parapetu (jakby konwersacja poszła w złym kierunku), obudziłąm się nad ranem koło poduszki. Najbardziej zestresowany kot spał na poduszce, w najwygodniejszym miejscu w domu.. dziś Muszka wszystkich pozdrawia , pilnie doglądając z kolan , jakie to ja literki wciskam na klawiaturze. Mówi: pozdrów Bubora,, Elfridę, Femkę,Magiję, Mokkę i Pisiokota (alfabetycznie, żeby nikogo nie urazić, przykazała Muszka, która bardzo Was wszystkich lubi).
Georg-inia pisze:ja wczoraj usłyszałam w tajemnicy, że chyba ktoś sie Muszką zainteresował ?...? prawda to?
trzymam kciuki mocno bardzo![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości