turkusowa pisze:a dzisiejsza Kotka już na zabiegu zgodnie z planem?
nie mam pojęcia. jak narazie jestem "uwięziona" w szkole do 15.10. Mamy informatykę ;p Jak widać, polega ona na czasie wolnym

Ale jak wrócę do domu, to pójdę z karmą, i wypytam.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
turkusowa pisze:a dzisiejsza Kotka już na zabiegu zgodnie z planem?
maria_z pisze:Prześlij mi proszę na pw numer tel. Być może będę miała chętnych na kociaki. Ewentualnym chętnym podałabym Twój nr tel. OK?
Mrata pisze:Hej, nareszcie znalazłam Twój wątek - to ja Ci przywiozłam koce z Gdańska
Mrata pisze:Zdjęcia musisz umieścić na fotosiku czy innym tego typu czymś - bo na forum możesz wklejać linki do zdjęć, miniaturki, które powiększają się po kliknięciu itp. Poza tym musisz zdecydować czy robisz z licytacją, czy "kup teraz". Fanty muszą być dobrze opisane, obmierzone itp. Trzeba dać też linka do tego wątku, żeby każdy mógł sprawdzić, o co chodzi. W dobrym tonie jest wykonać na koniec rozliczenie - kto ile dał i na co poszło.
7ksiezyc pisze:hmmm inusia Ty z ta geografią to nie zapomianj![]()
nie wiem do jakiejs szkoly chodzisz ale jak sobie przypomnę moja pania od geografii to jeszcze mi sie robi slabo a mineło juz sporo lat od ukonczenia szkoly ....
3mam kciuki za zaliczenie
turkusowa pisze:inusia, Ty tu nam się ucz, bo problemów z nauczycielami i rodziną nie chcemy![]()
wystarczy nam z Kotami, Psiakami i całą tą sytuacją
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości