5 kociąt w chlewku. strona 44

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 23, 2012 12:45 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

turkusowa pisze:a dzisiejsza Kotka już na zabiegu zgodnie z planem?

nie mam pojęcia. jak narazie jestem "uwięziona" w szkole do 15.10. Mamy informatykę ;p Jak widać, polega ona na czasie wolnym :ryk:
Ale jak wrócę do domu, to pójdę z karmą, i wypytam.
Obrazek
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
- Albert Schweitzer

inusia00111

Od: Wto kwi 17, 2012 11:20

Post » Śro maja 23, 2012 12:51 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

Prześlij mi proszę na pw numer tel. Być może będę miała chętnych na kociaki. Ewentualnym chętnym podałabym Twój nr tel. OK?
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Śro maja 23, 2012 12:53 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

maria_z pisze:Prześlij mi proszę na pw numer tel. Być może będę miała chętnych na kociaki. Ewentualnym chętnym podałabym Twój nr tel. OK?

nr poszedł na pw :D
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Śro maja 23, 2012 14:29 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

VeganGirll85 dziękuje za fatny na bazarek! dzisiaj doszły :1luvu:
i bardzo dziękuje pani Hani za kolejne jedzonko :) 24 puszki dla kotów i 30kg. suchej karmy dla psów! :1luvu:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Śro maja 23, 2012 17:28 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

Hej, nareszcie znalazłam Twój wątek - to ja Ci przywiozłam koce z Gdańska :-)

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Śro maja 23, 2012 17:44 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

Mrata pisze:Hej, nareszcie znalazłam Twój wątek - to ja Ci przywiozłam koce z Gdańska :-)

oo ^^ Witam! :D

mam zdjęcia fantów na bazarek, i teraz pytanie za 100 pkt. ;D jak zrobić bazarek :ryk:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Śro maja 23, 2012 19:57 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

Zdjęcia musisz umieścić na fotosiku czy innym tego typu czymś - bo na forum możesz wklejać linki do zdjęć, miniaturki, które powiększają się po kliknięciu itp. Poza tym musisz zdecydować czy robisz z licytacją, czy "kup teraz". Fanty muszą być dobrze opisane, obmierzone itp. Trzeba dać też linka do tego wątku, żeby każdy mógł sprawdzić, o co chodzi. W dobrym tonie jest wykonać na koniec rozliczenie - kto ile dał i na co poszło.

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Śro maja 23, 2012 21:13 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

Mrata pisze:Zdjęcia musisz umieścić na fotosiku czy innym tego typu czymś - bo na forum możesz wklejać linki do zdjęć, miniaturki, które powiększają się po kliknięciu itp. Poza tym musisz zdecydować czy robisz z licytacją, czy "kup teraz". Fanty muszą być dobrze opisane, obmierzone itp. Trzeba dać też linka do tego wątku, żeby każdy mógł sprawdzić, o co chodzi. W dobrym tonie jest wykonać na koniec rozliczenie - kto ile dał i na co poszło.

aha rozumiem :P będę robić. tylko nie jutro, jak bede chciała jutro to niech ktos mi przypomni o geografii -.- :ryk: trzeva zaliczyć :D

w piątek pewno zrobie.. albo jutro, jak zapomne o geografii :twisted:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Śro maja 23, 2012 22:40 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

hmmm inusia Ty z ta geografią to nie zapomianj ;)
nie wiem do jakiejs szkoly chodzisz ale jak sobie przypomnę moja pania od geografii to jeszcze mi sie robi slabo a mineło juz sporo lat od ukonczenia szkoly ....
3mam kciuki za zaliczenie :ok:
7ksiezyc

Post » Czw maja 24, 2012 10:12 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

inusia, Ty tu nam się ucz, bo problemów z nauczycielami i rodziną nie chcemy :wink: :mrgreen: wystarczy nam z Kotami, Psiakami i całą tą sytuacją 8) ;)
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw maja 24, 2012 13:03 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

7ksiezyc pisze:hmmm inusia Ty z ta geografią to nie zapomianj ;)
nie wiem do jakiejs szkoly chodzisz ale jak sobie przypomnę moja pania od geografii to jeszcze mi sie robi slabo a mineło juz sporo lat od ukonczenia szkoly ....
3mam kciuki za zaliczenie :ok:

ja chodzę do 2 :D na Południowej ;P

turkusowa pisze:inusia, Ty tu nam się ucz, bo problemów z nauczycielami i rodziną nie chcemy :wink: :mrgreen: wystarczy nam z Kotami, Psiakami i całą tą sytuacją 8) ;)

musze to zaliczyć. mama by mnie chyba zamordowała gdybym nie zdała :ryk:
dobrze że z matmy mam średnią parwie 4.00 :ryk: bo kobeita sie wkurzyła wczoraj i będzie nam codziennie robić kartkówki ze wzorów z podstawówki i z teraz :D będzie to robić tak długo aż PRZYNAJMNIEJ 90% osób klasy nie bedzie miała pozytywnych ocen :roll: pierwsza kartkówka za nami... na 23 osoby, 3 oceny pozytywne.ogólnie to bywa ze wyzywa nas od debili ;D
Ostatnio edytowano Wto maja 28, 2013 16:08 przez inusia00111, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Czw maja 24, 2012 17:01 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

normalnie szok 8O Gdy wracałam z mamą z zakupów spotkałam sąsiadke, mówiła ze idzie odebrać Łatkę od weta bo była na sterylizacji! W końcu poszła z psem! Ciekawi mnie czy była płodna...
I mówiła ze rano byli z tą burcią. I ją otworzyli, i zaszyli bo niby już wysterylizowana o.O Niby nie było nic...
To pytanie za 100pkt... Skąd ona ma tego kota... i ile on ma .... bo wyglądała na młodą kicie...
i nie uwierzycie co "nagadała" panu który ma pod skrzydłami kociaki z opony :roll:
Powiedziała, żę ONA szuka im domów... że ma ogłoszenia w internecie -.- i, że załatwia sterylizacje dla tej kotki, i że była z tym w urzędzie i oni się zastanawiają :roll: A jak ją zapytałam.. oczywiście odwrociła kota ogonem... "niee... ja mówiłam, ze ty tam załatwiasz, ja przecież nawet internetu nie mam" :roll:
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Czw maja 24, 2012 18:40 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

byłąm u Łatki, już jest w "domu" po sterylizacji. obudzona lecz jeszcze "pijana". miała miot który liczył 4 maluchy, na dniach by rodziła..
siedzi w chlewku...
Obrazek
- Albert Schweitzer

inusia00111

Post » Czw maja 24, 2012 19:33 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

Nie przejmuj się Inusiu, wiele robisz dla tych zwierzaczków, też miałam przyjemność z takimi nawiedzonymi osobami współpracować, które więcej krzywdy zwierzakom robiły anieżeli to warte :roll: czasem te zwierzaki miałyby lepiej gdyby tej osoby na swej drodze nie spotkały, rób swoje, znajdź na babę sposób, nawet gdyby miało to być kłamstwo, jeżeli uda się jakieś od niej wyciągnąć jakimś sposobem i byliby chętni to się nie wahaj :ok: Czasami cel uświęca środki :roll: a jak widać kobieta ma zaburzone wartości, co dobre a co złe i nie liczy się z tymi zwierzakami
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw maja 24, 2012 19:38 Re: 11 KOCIĄT, 7 dorosłych,3 psy, szczeniaki-mało jedzenia.T

Zapraszam na bazarek dla futer z Tczewa :ok:
:arrow: viewtopic.php?f=20&t=142399
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

[poprzednia][następna]