DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 03, 2012 11:53 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

:kotek: nowe zdjecia mojej Kluseczki - Zosieczki :) :kotek:

Obrazek

:kotek:

Obrazek

Obrazek

kasiawronska

Od: Wto lut 21, 2012 22:31

Post » Wto kwi 03, 2012 14:54 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

cudna jest :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

i jaka szczęśliwa :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw maja 03, 2012 1:15 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Jak tam przepiękna Zosiulka? Dobrze się sprawuje? Jest szczęśliwą kocicą? :kotek:
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Wto cze 12, 2012 23:34 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Kochane Kociarki,

Zosiula czuje sie doskonale, jest bardzo grzeczna, lubi dużo wcinać to sięnie zmieniło. Taki "Łakomczuch" Nadsypuję jej miskę karmy suchej, daję w drugą miskę puszeczkę, a ta poliże, pomlaszcze, pochrupie i biegnie do kuchni po inne smakołyki, jakiś jogurcik bby skubneła, albo szyneczkę - rozpieszczuszek maly :) Staram sie jej nie ulgać, ale nie zawsze jest to możliwe. Ona naprawdę potrafi się domagac swojego. :)

Kiedy przyszła do nas, obawiałam się, że może zasikiwac łóżko np, bo wiem, ze kicie się denerwują przenosząc się do nowego miejsca, jendak Zosia jak wiecie poczuła sie od razu dobrze (jak w swoim domu), i nic takiego się niestało. Raz tylko jak przeniosłam jej kuwetę do innego pomieszczenia i jeszcze do tego nową kuwetę (do łazienki) to załatwiła się na ubrania, które lezały do prania obok pralki - widac się wkurzyła, że się rządze jej kuwetką.
to naprawdę fajny kotek - nie wiem jak można było chcieć ją zabić??
Obrazek

kasiawronska

Post » Śro cze 13, 2012 7:25 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Zosia ślicznie wygląda :1luvu:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro cze 13, 2012 17:51 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Moje Grubasińskie kochane :1luvu:
Zocha przeszła swoje, nawet pod Warszawą pomieszkała, a co :D
ważne że wszystko co złe minęło i Zocha znalazła swój Domek.
Kasiu, tak się zastanawiałam czy podtrzymujesz pomysł zabrania kici na wakacje?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro sie 08, 2012 21:25 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

JolaJ pisze:Moje Grubasińskie kochane :1luvu:
Zocha przeszła swoje, nawet pod Warszawą pomieszkała, a co :D
ważne że wszystko co złe minęło i Zocha znalazła swój Domek.
Kasiu, tak się zastanawiałam czy podtrzymujesz pomysł zabrania kici na wakacje?

CZEŚĆ JOLU,
TAK, ZOSIA JEDZIE Z NAMI NA WAKACJE, ALE NIE ROWEREM. ŹLE ZNOSI WYCHODZENIE NA ZEWNĄTRZ, WPADA W PANIKĘ WIĘC NIE BĘDĘ JEJ FUNDOWAĆ WYCIECZKI ROWEROWEJ. JEDZIEMY NA SATCJONARNE WAKACJE, BĘDZIEMY MIEĆ DOMEK W LESIE, DOŚĆ SPORY WIĘC ZOSIA BĘDZIE MOGŁA SOBIE SPOKOJNIE SIEDZIEĆ W DOMKU I SIĘ NIE STRESOWAĆ. JEDZIEMY SAMOCHODEM WIĘC STRES ZMINIMALUZUJĘ NA ILE SIĘ DA. JEŚLI JEDNAK ZNAJDĘ OPIEKĘ DLA MIESZKANIA, TO MOZE I ZOSIA ZOSTANIE W DOMU. JESZCZE DOKŁADNIE I OSTAECZNIE NIE JESTEM PEWNA - WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNI W TYM TYGODNIU

POZA TYM, TO STRASZNA GRUBASICZKA :) WŁAŚNIE ZACZĘŁAM JĄ ODCHUDZAĆ - KUPUJĘ KARMY DIETETYCZNE, NISKOKALORYCZNE I MIESKO DOSTAJE RAZ DZIENNIE, NA DRUGĄ NOGE DOSTAJE PORCJĘ KARMY FIT :)

MÓWIĘ CI, TO TAKI DUŻY PASIBRZUSZEK - ŁASUSZEK :)

kasiawronska

Post » Śro sie 08, 2012 21:28 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kasiawronska

Post » Pon sie 20, 2012 21:55 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

no nie takie "pod Warszawą"-wszak moja Mama mieszka jak najbardziej w Warszawie !!! :evil: :ryk:

a Zosia prześliczna :kotek: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto sie 28, 2012 13:25 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Kasiu :!: coś mi mówi że jeszcze nie zagłosowałaś....
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro gru 12, 2012 23:01 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Kasiu, Kasiu :!:
Ja wiem że u Zochy wszystko dobrze, ale wszyscy chcielibyśmy zobaczyć nowe foteczki.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro gru 12, 2012 23:23 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

JolaJ pisze:Kasiu, Kasiu :!:
Ja wiem że u Zochy wszystko dobrze, ale wszyscy chcielibyśmy zobaczyć nowe foteczki.

z całego serca popieram przedpiśczynię :D

smarti

Post » Śro gru 12, 2012 23:26 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

smarti pisze:
JolaJ pisze:Kasiu, Kasiu :!:

z całego serca popieram przedpiśczynię :D

warto zacytować i wkleić sobie w sygnaturkę :mrgreen:
ale mam haka :ryk:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro gru 12, 2012 23:49 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

no co, no co ???

smarti

Post » Nie gru 23, 2012 18:12 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Obrazek

Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzą Buri, Tito i Jola
Obrazek Obrazek

JolaJ

[poprzednia][następna]