Nie oskarżam, nie podburzam - tak tylko przyszło mi na myśl
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewan pisze:A ja zastanawiam się nad jednym, jeżeli kotki obydwie były w Koterii i mają podobne objawy to czy nie jest to cokolwiek dziwne. Może gdzie indziej tkwi przyczyna nagłej choroby obydwu, ale jeżeli jednak w Koterii to pomyślcie o dzikich, sterylizowanych i wypuszczanych z powrotem na wolnośc kotkach![]()
Zofia&Sasza pisze:ewan pisze:A ja zastanawiam się nad jednym, jeżeli kotki obydwie były w Koterii i mają podobne objawy to czy nie jest to cokolwiek dziwne. Może gdzie indziej tkwi przyczyna nagłej choroby obydwu, ale jeżeli jednak w Koterii to pomyślcie o dzikich, sterylizowanych i wypuszczanych z powrotem na wolnośc kotkach![]()
Przypomnij sobie, że Szylka0505 była na Paluchu. Mogła stamtąd coś przywlec. Miała kontakt z chorymi kociętami.
Szylka0505 pisze:AnielkaG pisze:Odezwę się tu po raz ostatni. Rozmawiałam z wetem który leczy Kisię, dziś, około 15. Kotka nie tylko nie umiera, ale ma się całkiem dobrze. Nie ma obrzęku mózgu, właściwie jej stan nie zmienił się od soboty.
Koka dziś u mnie też lepiej.
Nie wiem zupełnie co Szylka0505 chce osiągnąć kolejnym kłamstwem. Nie spodziewała się tylko że ja znam większość wetów w Warszawie.
Bożeno, dzięki za informację ale to nie są objawy zatrucia imerwektyną.
Tutaj!!! A tak poza tym Anielka nie interesuje mnie kogo Ty znasz bądź nie...
Szylka0505 pisze:Nie wiem zupełnie co Szylka0505 chce osiągnąć kolejnym kłamstwem. Nie spodziewała się tylko że ja znam większość wetów w Warszawie.
Chyba mam problemy z czytaniem...
Nie widzę, byś została nazwana oszustką przez Anielkę
najszczesliwsza pisze:Szylka0505 pisze:Nie wiem zupełnie co Szylka0505 chce osiągnąć kolejnym kłamstwem. Nie spodziewała się tylko że ja znam większość wetów w Warszawie.
Chyba mam problemy z czytaniem...
Nie widzę, byś została nazwana oszustką przez Anielkę
Nadal nie widzisz? że niby coś chce osiągnąc kolejnym kłamstwem? kolejnym.... czyli według niej kłamie ciągle... .Proste?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Najszczesliwsza, czy Ty nie rozumiesz jak ktos kulturalnie napisze Tobie, przestań i zajmij sie soba i Twoimi sprawami?Tobie to nawet z buta w przysłowiowa "morde'by dac to powiesz,że sama komara zabiłaś...
Co do dwóch nicków tez je masz...ten oficjalny:najszcześliwsza i ten z drugiego obiegu"nadpobudliwa".Czy piszesz tu, czy ktos o Tobie pisze"nadpobudliwa gadała"to i tak kazdy wie o kogo chodzi...
Napisałam grzeczny post do Ciebie,ale sie nie wklepał ,więc jako chamska baba tak Tobie to wyłożę...Idź kobieto/dziewuszko na swój watek,albo na Henia i tam sobie pisz..zawsze możesz to przeczytać i się zachwycić jak mądra jesteś.![]()
Nie zarządzaj kasą innych,zyciem innych i nie ośmieszaj sie sama...czytam watki i na prawde żenada...powinnaś modlić się do Boga o poprawe,albo nie -o wymiane oleju w głowie,bo ten jest najzwyczajniej w świecie albo przeterminowany,albo przypalony![]()
Szylka, a Ty w końcu przestań pisac pierdoły jak sie zadeklarowałaś,szczególnie odpowiadając najszczesliwszej...bo dostaniesz ksywke trzecia "nadpobudliwa2"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 308 gości