BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przekaż 1%

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 21:44 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Oj tam, oj tam Smarti! Nie od dziś mnie znasz, więc powinnaś wiedzieć, że wyrachowana to mój pseudonim artystyczny ;) :P
Choć przyznam, że też trochę się zadyszałam robiąc to podsumowanie, więc mówię Ci, dopóki nie wydamy połowy tego, to ani nawet niech Ci przez głowę nie przejdzie, żeby wziąć jakiegoś kota z Palucha ;)

I do tego jeszcze sobie przypomniałam, że wcale nie 30 a 31, bo przecież jest jeszcze Miminka z kuwetą u Bianki4 8O Jutro to nadrobię!

Maks z Tymkiem zamienieni :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw maja 10, 2012 22:16 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Aniu - jak znam Smarti , to ona sama nie weźmie kota z Palucha :wink: . Co najwyżej go dostanie od .........Ciebie :mrgreen: :ryk: :ok:
Ostatnio edytowano Pt maja 11, 2012 5:40 przez MałgosiaZ, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Czw maja 10, 2012 22:30 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

alareipan pisze:I do tego jeszcze sobie przypomniałam, że wcale nie 30 a 31, bo przecież jest jeszcze Miminka z kuwetą u Bianki4 8O Jutro to nadrobię!

Dziękuję w imieniu Mimi :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt maja 11, 2012 7:34 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

mam problem psychiczny-wiem o tym :mrgreen:
ale rzeczywiście musze się mocno rozkocić bo klnę przez ostatnie dni na czym świat stoi-najbardziej tę hienę cmentarną, wczoraj sobie z kociego rozkojarzenia zeszrotowałam samochód i ogólnie jest doopa i mam chęć się na przykład powiesić :roll:
jedyne co koi moje nerwy to oporządzanie stada :roll: :ryk:

i jeszcze :
smarti pisze:
szukam sztywnej folii plastikowej w arkuszu lub z metra, jak na kocie kołnierze.

potrzebuję zrobić śliski kołnierz ochronny o średnicy min 77 cm, na moją brzozę po której moja kicia wskakuje na parkan.
wszystkie inne kołnierze zostały wypróbowane i okazały się nieskuteczne-traktuje je jak półkę- a więc muszę zrobić kołnierz z czegoś co jest śliskie i uniemożliwi jej odbicie się.

największe kołnierze dla psów mają średnicę 55 cm :roll:

szukam wszędzie takiej sztywnej folii plastikowej-grubość musi być 2-3 mm-inaczej będzie zbyt wiotka.

może ktoś wie gdzie coś takiego można kupić w arkuszu lub z rolki albo ma i mógłby odstąpić?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt maja 11, 2012 15:35 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Smarti, mysle, ze mam cos takiego co by sie nadawało... to jest taka folia cienka czarna, którą kurierzy opakowują paczki... mam rolke w domu.... Tak mowie, w razie jakbys byla zainteresowana. Moge odstapic.

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt maja 11, 2012 15:49 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Smarti, wydaje mi się, że w sklepach plastycznych/z zaopatrzeniem dla architektów uda Ci się kupić arkusz folii pcv/cienkiego plexi w formacie 100x70cm. Używałam jej do makiet i jest dokładnie taka jak opisałaś. Na pewno kupisz tu: http://architekci-sklep.pl/
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pt maja 11, 2012 16:49 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

alareipan pisze:I do tego jeszcze sobie przypomniałam, że wcale nie 30 a 31, bo przecież jest jeszcze Miminka z kuwetą u Bianki4 8O Jutro to nadrobię!
:

Jest jeszcze Bursztynek bez oczka, ale za to FELV+ :roll:

Ozymandias

Od: Pon maja 18, 2009 8:41

Post » Sob maja 12, 2012 19:25 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Widziałam w tv Anielkę , Malenkę , Lenkę , Margo i jeszcze kilka innych znanych mi kocich pysiaczków :mrgreen: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pon maja 14, 2012 18:47 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Widziałam w tv Anielkę , Malenkę , Lenkę , Margo i jeszcze kilka innych znanych mi kocich pysiaczków

no i zostałam kocim pysiaczkiem :mrgreen:
AnielkaG

Post » Pon maja 14, 2012 21:12 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Przepraszam,że się wcinam:)
Co się dzieje z Yodą??
Jest u kogoś, czy sie wyadoptował?
Tak pytam z ciekawości.
Orginał z niego , urodę ma jak...Yoda:)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon maja 14, 2012 21:24 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Co się dzieje z Yodą??

grzeje dupkę w DS.

Niedawno w miejscu znalezienia Yody (skąd SM zawiozła go na Paluch) znaleziono kolejnego białego persa, identycznego, mogę dać namiary do DT.
AnielkaG

Post » Pon maja 14, 2012 21:58 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Dzięki, białego już mam :D
Pytam bo Yoda miał niesamowitą...prezencję... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon maja 14, 2012 22:06 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

Yoda miał niesamowitą...prezencję

teraz podobno to dopiero jest piękny :mrgreen: ale to Pers :?
AnielkaG

Post » Pt maja 18, 2012 19:07 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przeka

MalgosiaZ pisze:Widziałam w tv Anielkę , Malenkę , Lenkę , Margo i jeszcze kilka innych znanych mi kocich pysiaczków :mrgreen: .

Jest gdzieś w sieci do zobaczenia?
Pytam o koci pysiaczek Anieli :mrgreen:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

[poprzednia][następna]