Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
lalka999 pisze:Gdzie to jest? Na jakiej ulicy? Jakiś konkretniejszy adres? Zaraz zerkne gdzie to jest...
lalka999 pisze:Sprawe w OPECEM da się załatwić. Firma w której pracuje wynajmuje pomieszczenie w budynku OPECU. Jeden nasz pracownik jest kimś tam z OPECU. Porozmawiam z tym panem, nie wiem czy zajmie mi to tydzień czy dwa, bo tego pana nie widze często, ale jest w porządku, poprosze żeby skontaktował mnie z kimś miłym z tamtego rejonu, bo to nie rejon tego pana ode mnie. I spróbuje porozmawiać. A jutro się tam przejade i zobacze jak to tam wszytsko wygląda. Czyli te koty urzędują przy tym budynku opecu i przy tym budynku z lumpem i czyms tam jeszcze.
lalka999 pisze:Nie wiem na która wam pasuje. Ja jestem do 7 rano w pracy, musze sie wyspać i takie tam więc ja pewnie jakos 17-18 była bym gotowa tam byc.
Marlon pisze:A wiem o jaka Beate chodzi, ona zajmuje sie kotami w tamtej okolicy? Dzis jedna Pani na zebraniu mówila o kotach z 3 maja, dokramia je codziennie. Ja mam srebrna klatke, od Agi L. miala pozyczyć czarna. Kociaki jak nie sa w fatalnym stanie mozna zlapac i zawiezc do weta na conwenie i odwiezc. Ja tak zrobilam, pomoglo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości