w kolejce... Zwierzęta w szkole w stanie agonalnym s. 35

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 17, 2011 16:10 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

trzymam kciuki :ok:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw mar 17, 2011 21:04 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Niestety dziś złapałam także kocurka. Jest w nieco lepszym stanie, ale też masakra... Jutro jak będę mieć troszkę czasu dodam zdjęcia i informacje dokładne...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Czw mar 17, 2011 21:08 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

ifciastu pisze:Niestety dziś złapałam także kocurka. Jest w nieco lepszym stanie, ale też masakra... Jutro jak będę mieć troszkę czasu dodam zdjęcia i informacje dokładne...

:( :( :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw mar 17, 2011 21:22 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Kocurek piękny, półdługowłosy, strasznie zaniedbany...
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Czw mar 17, 2011 23:02 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Wklejam banerek i pozdrawiam.
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/kx7m][img]http://miau5.republika.pl/if.gif[/img][/url]
Krzysiekbolo

Post » Pt mar 18, 2011 10:49 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Krzysiekbolo pisze:Wklejam banerek i pozdrawiam.
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/kx7m][img]http://miau5.republika.pl/if.gif[/img][/url]

Banerek jest przepiękny :1luvu: Ślicznie dziękuję w imieniu swoim i kici!

ifciastu

Post » Sob mar 19, 2011 5:11 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Plamka dzis o godzinie 15 wyrusza do nowego domu. 'Czarna caly czas ma rozbabrany brzuszek, wiec jeszcze nie. Mamusia jak dobrze pojdzie to jeszcze w tym tygodniu bedzie w swoim domku:)
synus tez ma dom, tylko czekamy na szczepienie i wtedy jedzie do ds:)

ifciastu

Post » Nie mar 20, 2011 10:11 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Witam. Ciocia przyszla dowiedziec sie co slychac u jej siostrzenic i siostrzencow. Prosze o relacje^^
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

Post » Nie mar 20, 2011 14:23 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Jakbyś If potrzebowała czegoś dla mruczków to daj znać.

PS. za tydzień szkoła, ale może za 2 do schronu w Tczewie sobie pojedziemy na spacery z piesami powychodzić? ;)

Realm

Od: Pon mar 07, 2011 23:18

Post » Nie mar 20, 2011 18:31 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Realm pisze:Jakbyś If potrzebowała czegoś dla mruczków to daj znać.

PS. za tydzień szkoła, ale może za 2 do schronu w Tczewie sobie pojedziemy na spacery z piesami powychodzić? ;)

No możemy, możemy :mrgreen: Na teraz na już to potrzebuję szczepionki dla 2 kotów :oops:

Wracając do stanu zakocenia w moim domu... Cóż... Ciężko to idzie:)
Plamka znalazła fajny domek. Jestem zadowolona, Państwo także. Dziewczynka bezstresowo w nowym domu, skorzystała z kuwety, zjadła i chodziła zwiedzać:) Nie bała się, nie chowała, a nowy Duży tylko powtarzał "jaka ona piękna! jaka malutka!". Myślę, że to udana adopcja:)

Kotka Nyness czuje się zdecydowanie lepiej, jeszcze straszliwie charczy przy oddychaniu, ale je, nie jest taka apatyczna. Straszliwie się boi... Krew jeszcze przy kichaniu leci, język wygląda minimalnie lepiej. Poprawa jest:)

Binka jest bardzo fajnym kocurkiem. Oddycha pyszczkiem, bo nochal zawalony. Język w nadżerkach, kicha z krwią. U niego nos jest w dużo lepszym stanie niż u Nyn, ale język w gorszym. Mimo to chętnie je i bardzo dobrze się trzyma.

Od wczoraj mamy u siebie glutozę dwumiesięczną o imieniu Piksi, która najprawdopodobniej pojedzie do jednego z domków, który chciał Plamkę.

Państwo od Mamci się nie odzywają, chyba się rozmyślili...

ifciastu

Post » Nie mar 20, 2011 19:27 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Szalony Kot pisze:Oj nie, niech się odezwą, Mamcia jest super :ok:

Jest, jest. Charakter ma nieziemski! Wprost uwielbia przychodzić do łóżka i się miziać:)

ifciastu

Post » Nie mar 20, 2011 19:40 Re: W kolejce... LEŻAŁA I UMIERAŁA! Chora Nyness! POMÓŻ!!! s. 22

Wstawiam zdjęcia kocurka Binki:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I jeszcze mała Piksi:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ifciastu

[poprzednia][następna]