Schronisko KRK - najpilniej domek dla Maurycego i Daszki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2011 15:21 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

To by się zgadzało
Grand też ma podobne :lol:
Miziać się pozwala na własnych zasadach, ale bawi się jak kociątko :ryk:
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Wto lut 08, 2011 15:43 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

Grant to kot który chadza własnymi sciezkami.Ale czarną dziewczynkę można spokojnie wymiziac,Ona bardzo lubi jak sie z nią człowiek bawi-szczególnie w koci łapci.
;)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto lut 08, 2011 15:56 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

W patty-cake? :lol:
ObrazekObrazek

Lunszpik

Post » Wto lut 08, 2011 16:49 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

Obrazek

Na początku byłem okropnym dzikuskiem, uciekałem i fukałem na ludzi, którzy podawali mi lekarstwa bo byłem chory. Bardzo bolało mnie oczko, nie było przy mnie mamy i było mi źle. Potem zaczęła przychodzić do mnie jedna dziewczynka z kręconymi włosami, udało się jej wziąć mnie na ręce - choć bardzo się broniłem - i ona zaczęła mnie głaskać po głowie i mówić spokojnym głosem, że nie mogę być taki niemiły bo nikt mnie nie będzie chciał. Bardzo mi się spodobało to głaskanie i przytulanie, więc postanowiłem, że już nie będę uciekał i fukał na ludzi. Starałem się być już grzeczny i niekłopotliwy w czasie zabiegów, jednak poza kilkoma osobami, które przychodziły się ze mną pobawić, nikt nie chciał zabrać mnie z sierocińca do własnego domu, choć potrafiłem już pięknie mruczeć i wystawiać brzuszek do głaskania, mimo że nadal bardzo bolało mnie oczko. Potem okazało się, że muszę być operowany, obudziłem się w nowym pomieszczeniu bez kocich kolegów, których wcześniej poznałem na szpitaliku. Oczko jakby mniej bolało ale nie widziałem za dobrze, nie wiedziałem co się stało, znowu byłem sam i strasznie płakałem i płakałem. Chciałem żeby ktoś do mnie przyszedł, wziął na ręce i mocno przytulił.
Teraz już mnie nic nie boli, nie mam jednego oczka i słabo widzę ale mimo wszystkich przeciwności staram się być dzielnym kocurkiem, w końcu mam już 6 miesięcy. Czasami zdarza mi się żałośnie popłakać w samotności bo jestem przecież mądrym kotem i już wiem że niewiele jest wspaniałych ludzi, którzy nie będą zwracać uwagi na brak oczka i mój słaby wzrok, pokochają mnie takim jaki jestem i zapewnią mi bezpieczny dom. Bo ja strasznie chciałbym zamieszkać u kogoś, kto będzie mnie często przytulał, a ja będę wtedy mruczał i mruczał ze szczęścia. Nazywam się Matador, czekam na Ciebie w krakowskim schronisku dla bezdomnych zwierząt, weź mnie ze sobą do domu i nazwij mnie jak chcesz.

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Wto lut 08, 2011 17:19 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

Matador do Magicznego Krakowa ,
bardzo fajny tekst,

mk999

Od: Śro lut 10, 2010 20:25

Post » Wto lut 08, 2011 17:27 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

Obrazek

GAPCIO 12/02/11
Ma około 7 lat i jest kastratem.
Nikt go nie szuka , pomimo ogłoszeń na osiedlu Żabiniec.
Bardzo lubi się głaskać i miziać.

mk999

Post » Wto lut 08, 2011 18:13 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

Ten tekst jest cudowny
Oby ktoś szybko pokochał Matadorka :ok:
ObrazekObrazek

Lunszpik

Post » Wto lut 08, 2011 18:22 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

Lunszpik pisze:Ten tekst jest cudowny
Oby ktoś szybko pokochał Matadorka :ok:

Matadorek będzie w Dzienniku Polskim.
Ma być ogłoszony w trybie pilnym.

mk999

Post » Wto lut 08, 2011 21:40 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

Matador pojechal do domku :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Tunisia

Post » Wto lut 08, 2011 21:41 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

tutaj powinna byc <ikonka cieszącej się Basi>

matador pojechal do domu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

I Matylda też

To teraz kolej na Bałwanka :)
Zeby i jego ktos pokochał i zabrał
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto lut 08, 2011 21:53 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

BarbAnn pisze:tutaj powinna byc <ikonka cieszącej się Basi>

matador pojechal do domu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

I Matylda też

To teraz kolej na Bałwanka :)
Zeby i jego ktos pokochał i zabrał

Cuuuudnie :1luvu: :1luvu:
Trzymam kciuki za Bałwanka i Helmutkę.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lut 08, 2011 22:00 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

To jeszcze Helmutka, Bałwanek , Japiszon :1luvu:

Madador kochany :ryk:

mk999

Post » Wto lut 08, 2011 22:52 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

Świetnie :D

Za Bałwanka :ok: i inne kotki :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto lut 08, 2011 22:53 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

no ja nie mogę ale super wieści :1luvu:
hmm znowu muszę zmieniać ogłoszenia

Mruczeek

Od: Sob kwi 19, 2008 10:35

Post » Wto lut 08, 2011 23:39 Re: Schronisko KRK - pilnie domki dla Matadora i Helmutki!!!

Marko - mega luzak

Obrazek

Tunisia

[poprzednia][następna]