Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 08, 2011 10:52 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Tak, to jest pełna komitywa:)
Toffi z kotami się nie lubi. To znaczy on próbował się zaprzyjaźniać, ale one ewidentnie go nie lubią. Tolerują się i to mi wystarczy. Bijatyk póki co nie ma. Za to z psami jest wielka miłość. Ze spokojnym staruszkiem Szryfkiem odpoczywa sobie kiedy zmęczy się ganianiem z Tilą:) Pełna kocio psia symbioza:)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Wto mar 08, 2011 10:54 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Kochany kocio :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto mar 08, 2011 11:12 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Grunt to mieć przyjaciela, gatunek rzecz drugorzędna.
Tak trzymaj Toffinku! :1luvu:

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Czw mar 10, 2011 16:39 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Kochane ciocie!
Ostatnio nie mam wcale czasu, zeby do Was napisac, bo ciagle bawie sie z Tila... Coz, ten pies ma niespozyte poklady energii- tak samo z reszta jak ja :) u nas nic nowego. Minia ciagle zebra o jedzenie, nawet jesli jest najedzona i wyglada jak bak. Pusia mruczy i ciumka mamina szyje a ja udaje, ze wcale nie jestem zazdrosny. Kira jak zwykle sika po katach, tylko nie rozumiem czemu mama po tym caluje ja czule w czolko...? Przeciez od sikania jest kuweta... Hmm...
W kazdym razie u nas po staremu. Mama mowi, ze tymczasy sie pochorowaly i faktycznie, w lazience cos kicha...
Wracam do zabawy z psica, w koncu sama sie bawic nie bedzie!
Buziaki i mruczanki,
Toff

ps. Przepraszam za brak polskich znakow, ale wlasmie z telefonu korzystam. Wieczorem przesle wam, kochane ciocie kilka fotek zebrajacej minisiszermy:)

to pa!
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Pt mar 11, 2011 12:07 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Drogie ciocie,
Wczoraj w naszym domu było bardzo, bardzo smutno... Dlatego nie było zdjęć jakie obiecałem.
Dziś wszyscy już troszkę ochłonęli, choć emocje dalej w nas buzują...
No więc obiecałem- słowa dotrzymam.
Kobieta zmienną jest, ale żeby aż tak? Żeby kilka razy zmieniać się z potulnego baranka w wampira w przeciągu dwóch minut? Ehh, ja tych kobiet nie rozumiem...
Otóż Minia jest zawodową żebraczką. Nawet gdy jest świeżo po jedzeniu i zobaczy mamę z miską i tak zaczyna żebrać od nowa... Jak przychodzą goście to się śmieją, że mama nas nie karmi, choć ja sam Wam powiem, że brzuszek mam pełny. No więc- do rzeczy...
Zaraz po jedzeniu mama chciała posprzątać po nas i zebrała miski. Mini jak to zobaczyła wpadła w szał! Ona myśli, że jak mama ma miski to da jeść... A przecież dopiero co skończyliśmy...
Tak więc zaczęło się od prośby. Cytuję Minię:
"Mamusiu, czy ty masz miski?"
Obrazek
"Nie oszukuj kochana, widzę, że masz!"
Obrazek
"Mamusiu, dasz jeszcze parę groszków?"
Obrazek
"No proszę, Pusia też z chęcią zje..."
Obrazek
"Hmmm, ale ci jedzie z paszczy, idź umyj zęby bo tracę apetyt..."
Obrazek
"Nie no amma, lecisz sobie? DAWAJ JEŚĆ!!!!!"
Obrazek
"No nie zastanawiaj się tylko... DAWAJ!!!!"
Obrazek
"Ej, nic nie dostałam, będę płakać..."
Obrazek
Nic już z tego nie rozumiem. Mama to woła na Minię worek bez dna. Ale przecież ona nie jest workiem, prawda?
To by było tyle opowieści na dziś.
Buziaki dla wszystkich cioć i wujków,
Toff

ifciastu

Post » Pt mar 11, 2011 12:12 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Ale fajna historyjka :mrgreen: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 11, 2011 12:13 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Jaka sympatyczna fotorelacja! :ok:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pt mar 11, 2011 12:14 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

ooo, witamy ciocię Majorkę:) :1luvu:

ifciastu

Post » Pt mar 11, 2011 12:59 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Urocze :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt mar 11, 2011 15:04 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Pozdrawiam Toffinku, przyjaciół i całą ferajnę :1luvu:

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Pt mar 11, 2011 22:33 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

:1luvu: Toffi ależ z Ciebie narrator jest, tak pięknie opowiadasz, aż miło czytać :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MariolaK

Od: Śro wrz 29, 2010 21:45

Post » Nie mar 27, 2011 17:19 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Toffi co u Ciebie Robaczku? :D
Obrazek
Obrazek

MariolaK

Post » Pon maja 09, 2011 9:58 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Obrazek
Obrazek

MariolaK

Post » Nie lip 24, 2011 9:40 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Co u Ciebie piękny kocie? :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MariolaK

[poprzednia]