Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Prążek pisze:Dziewczyny, dopóki będziecie działały tylko na forum, nic się nie zmieni, a będzie gorzej, zresztą same to już obserwujecie...
Prążek pisze:... w zeszłym roku pisałam to samo, w tym nie chciało mi się pisać ale mnie ruszył tel pewnej Pani z Opola, która chciała zaadoptować kotka ze schroniska ale jej powiedziano, że teraz nie bo kotki chorują na oczy...
Prążek pisze:...dlaczego nie mówi się prawdy mieszkańcom, że w schronisku panuje pp?...
Prążek pisze:...Czy nikt nie pomyślał, że jakby mieszkańcy znali prawdę, to może by tez "ruszyli się" do Urzędu, żeby zapytać co się dzieje, że dlaczego tak mało pieniędzy idzie na schronisko, że
brak karmy
brak wody bieżącej w niektórych pomieszczeniach
przecież o tym mieszkańcy nie wiedzą, bo skąd,...
Prążek pisze:...tak samo było w sprawie sterylizacji kotów, dzwonili mieszkańcy, że chcieliby wysterylizować tu i ówdzie koty, pieniądze się skończyły, nie przyznano dodatkowych, wydz. ochrony środowiska to nie obchodzi uważają, że to niepotrzebne wydawanie publicznych pieniędzy, Prezydenta to też nie obchodzi...
Prążek pisze:Zapraszam Was do udziału w spotkaniu z kandydatami na przyszłego prezydenta miasta, to jest spotkanie dla org. pozarządowych, odbędzie się 8.11 o godz. 17 więc po pracy...
przyjdzie zapytajcie, ciekawe co powie nasz Prezydent...
-Buffy- pisze:Sam - to kociak, którego pojawienie się w Schronisku pozostanie dla nas tajemnicą.
Nie wiemy bowiem, w jaki sposób znalazł się w zamkniętym Schronie w boksie dla kotów wychodzących. Czy ktoś go podrzucił i przywędrował za naszymi kotami wychodzącymi, czy może się zagubił i za tymiż przytuptał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 18 gości