Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Matyliano pisze:Ten rok 2010 jest jakiś do d....
Oj tak![]()
Jeszcze nigdy chyba nie czułam się tak zdołowana i bezsilna z powodu kotów:
- ja mam teraz 3 tymczasy - wszystkie chore - i wszystkie wyglądają na takie że to jeszcze długo potrwa zanim wyjdą na prostą tak aby nadawały się do adopcji.
- u Agi Marczak 20 kociąt, z tych 5 co jej zawiozłam znalezione w kartonie, żaden jeszcze nie znalazł domu, w dodatku część kociąt ma grzyba![]()
- u sopociaków przy emili plater 5 zaczyna się budowa, ogrodzili teren, nie wiadomo czy to stado nie zostanie do zimy bez schronienia![]()
- dzwoniła jakaś pani, że w sopocie w krzakach kocięta z oczami w tragicznym stanie, że ona nie wie czy koty wogóle mają oczy, boję się tam jechać, ale jutro spróbuję zobaczyć sytuację, choć nie bardzo wiem co będę w stanie zrobić![]()
- Fuksia walczy o życie u Agn w Toruniu, sytuacja jest poważna![]()
![]()
- u nas we wrzeszczu koło pracy dokarmiamy koty i coraz więcej kotów się tu schodzi, trudno to ogarnąć, mamy do zrobienia kilka sterylek...końca nie widać, wszystko syzyfowa praca...
- ciągle docierają do mnie sygnały o jakichś kotach gdzieś potrzebujących pomocy, ale nic już nie mogę zrobić, nie mamy miejsca gdzie je umieszczać....
sabina skaza pisze:a ludzie którym uciekł rudy na chylonii, są tam ciągle i ślad zaginał po kocie................kot się rozpłynął....
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 11 gości