Devon Rex w schronisku w Kruszewie s.35! DT/DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 05, 2010 10:12 Re: Koty z Kruszewa - tri, rudzielec, bialodymny: DS/DT!!!!

Coco Chanel i Prada...
:mrgreen:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto paź 05, 2010 13:08 Re: Koty z Kruszewa - tri, rudzielec, bialodymny: DS/DT!!!!

ObrazekObrazek
Pastelcia jedzie do domku w sobotę!!! :dance: :dance2: :flowerkitty:
Pastelka nazywa się teraz Kluska. mieszka w swoim domku już tydzień.
Ma baardzo miłą Panią, która od razu dla niej oszalała, leczenie wdrożone i już przychodzą pierwsze efekty.
Domku Pastelki - Kluski - DZIĘKUJEMY!!!

magaaaa

Post » Sob paź 16, 2010 12:37 Re: Koty z Kruszewa - tri, rudzielec, bialodymny: DS/DT!!!!

Co nowego w Kruszewie:

Coco, Chanel i Prada rosną i pięknieją:
ObrazekObrazekObrazek
Panny są do wzięcia od zaraz! Nie dziczą już i nie myślą aby się chować przed człowiekiem. Nadstawiają łebki do głaskania. Miziaki jak nie wiem!

Maluchy biało - bure:
Wg mojej a więc całkowicie niefachowej oceny to dwa kocurki i koteczka.
Maleńtasy trzytygodniowe, nie mają jeszcze imion:
ObrazekObrazekObrazek

Kropek i Prążek:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Trochę starsze od biało-burych. Chyba dwa chłopaczki. Jeden śliczniejszy od drugiego!!!
Prążek zwłaszcza podbił moje serce... :oops:

Babunia:
ObrazekObrazek
Bezzębna i bezucha. Ząbki wypadły a z uchem coś się stało. Ale babunia jest przemiłą i przekochana. Bardzo lubi ludzia, zaraz się nadstawia i barankuje. Zupełnie nie jak seniorka. Wspaniała, bardzo proludzka kiciunia.

Mamusia Kropka i Pążka:
Obrazek
Pięęekna tri.
Nie przepada za obcymi, za nowymi twarzami, dlatego ja musiałam robić fotkę zza kaloryfera; pracowników schroniska już zna i wzięta na ręce mruczy i pozwala się głaskać.
Śliczna.

Coco Chanel i Prada poszukują domków od zaraz. Są odchowane i oswojone.
Biało-bure i Kropek i Prążek będą do adopcji za jakieś 2-3 tygodnie (są w schronisku z matkami).
Babunia trochę charcze i wymaga zakraplania oczu.
Matka Kropka i Prążka jest piękną trikolorką, może cieszyć oczy najwybrednieszych koneserów.
Matka biało-burych jest pręgowana kicią, pręgi na rudwao - burym tle. No cymes kiciunia:
Obrazek

Prosimy o domki!

magaaaa

Post » Sob paź 16, 2010 20:40 Re: Koty z Kruszewa - kocięta szukają domów!!! foty s23!!!

Piękne te nowe koty.
Ciągle przybywa, no. :(
Faktycznie pan burmistrz walczy z bezdomnością kotów poprzez wysyłanie do schroniska :evil:
Książki po angielsku- pchli targ
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=155062

Obrazek Obrazek

esperanza

Od: Śro mar 23, 2005 9:53

Post » Sob paź 16, 2010 20:46 Re: Koty z Kruszewa - kocięta szukają domów!!! foty s23!!!

I jest z siebie zadowolony.
Gratulujemy :evil:

magaaaa

Post » Śro paź 20, 2010 20:45 Re: Koty z Kruszewa - kocięta szukają domów!!! foty s23!!!

Arlekinka poszła do domku!!! :dance:
Sliczny i kochany kotesik wreszcie się doczekał!!!

A Pastelka teraz nazywa sie Kluska i pięknieje w Swoim Domku:
ObrazekObrazek

magaaaa

Post » Śro paź 20, 2010 21:43 Re: Koty z Kruszewa - kocięta szukają domów!!! foty s23!!!

Kluska :1luvu: Wypiękniała dziewczyna bardzo. Nie ma już tego wystraszonego koteczka z pierwszych zdjęć ze schroniska :1luvu: Widać te jej wielkie zielone oczyska :kotek:
Obrazek

Motta brak. Wszystko jest czekaniem...
Wody — uczy pragnienie.
Brzegu — morskie przestrzenie.
Ekstazy — ból tępy jak ćwiek —
Pokoju — o Bitwach pamięć —
Miłości — nagrobny Kamień —
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Od: Czw sty 28, 2010 22:01

Post » Pon lis 08, 2010 15:34 Re: Koty z Kruszewa - kocięta szukają domów!!! foty s23!!!

Wstawilam koty i kociaki na strone schroniska. Brak mi tylko moze ciut lepszego zdjecia tej cudnej mamusi trikolorki, ale w sumie sie nie upieram. Lepsze takie niz zadne, tylko imienia nie mam :?:

nie wiem czemu nie dostaje zadnych powiadamiaczy o nowościach z forum... :?

Lara11

Od: Czw mar 18, 2010 10:40

Post » Pon lis 08, 2010 15:36 Re: Koty z Kruszewa - kocięta szukają domów!!! foty s23!!!

magaaaa pisze:Arlekinka poszła do domku!!! :dance:
Sliczny i kochany kotesik wreszcie się doczekał!!!

A Pastelka teraz nazywa sie Kluska i pięknieje w Swoim Domku:
ObrazekObrazek

Ciesza kazde adopcje i takie kocie wypieknienie! Pastelka jest jak modelka, przepiekna, mam nadzieje, ze nie jest tylko ozdoba swojego domu 8)

Lara11

Post » Wto lis 09, 2010 8:48 Re: Koty z Kruszewa - kocięta szukają domów!!! foty s23!!!

Coco, Chanel i Prada rosną.
Przydałyby się im dt.
Pozostała 5 maluchów jeszcze najlepiej czuje się razem z mamą, ale te 3 dziewczyny już powinny ze schroniska wyjść.
Czy ktoś może dać im dt?

Obrazek Obrazek

esperanza

Post » Pon lis 22, 2010 13:25 Re: Koty z Kruszewa - kocięta szukają domów!!! foty s23!!!

Cichutko tutaj, a w schronisku takie piękności czekają na adopcję.

Dom znalazł jeden z biało-burych, najmłodszych. Zostały 2 koteczki. Nazwalam je Telma i Luisa.

Mamy więc do adopcji:
bure koteczki Coco, Chanel i Pradę
biało-rudego Krążka
buro-białego Prążka
biało-bure Telmę i Luisę
oraz burą mamę Bisię, mamę Trikolorkę, niekłopotliwą staruszkę Bezuszkę oraz stadko dziczków.

Obrazek Obrazek

esperanza

Post » Pon lis 22, 2010 14:00 Re: Koty z Kruszewa - kocięta szukają domów!!! foty s23!!!

Ha! Na tych samych falach nadajemy :wink:
Nie dalej jak godzinę temu myślałam o wzięciu któregoś z małych ancymonków na DT, nie wiem tylko czy to ma sens...
Najchętniej Krążka i Prążka, oni podejrzewam ze szybko by się wyadoptowali.
:roll:
Chociaż może lepiej trzymać miejsce dla kociaka naprawdę potrzebującego; u nas w schronisku te maluchy naprawdę nie mają źle...

magaaaa

Post » Pon lis 22, 2010 19:40 Re: Koty z Kruszewa - kocięta szukają domów!!! foty s23!!!

A może nie trafi się na razie nic super, bardzo potrzebującego, cio? :oops:
No wiesz, z dt, to chętniej zawsze biorą... A maluchy bardzo, bardzo adopcyjne.
Na karmę i szczepienie też coś wyskrobiemy...

Obrazek Obrazek

esperanza

Post » Pon lis 22, 2010 19:51 Re: Koty z Kruszewa - kocięta szukają domów!!! foty s23!!!

Wydaje mi się nie za bardzo zabieranie małych od matki.
Jak już jest taki ulicznik jak Ludwik zaropiały to jak najbardziej, ale tak - do 4 mcy w sumie powinny być z matką tak na dobrą sprawę.
Nie, to nie jest dobry pomysł.
Kiedy jedziesz do Kruszewa?
Pocykaj im tylko dobre fotki, ja zrobię ogłoszenia w ostateczności podszyję się pod DT jak będzie trzeba.

magaaaa

Post » Pon lis 22, 2010 20:51 Re: Koty z Kruszewa - kocięta szukają domów!!! foty s23!!!

Czekam na fotke mamy trikolorki :D jestem za tym aby moze wstawic slicznote na strone z takim zdjeciem jakie mamy (tym za kaloryferem) a potem podmienie, bo i na tym kiepskim zdjeciu i tak widac, ze ona jest piekna, wiec moze komus serce poruszy?... 8)

Lara11

[poprzednia][następna]