Walczymy z powikłaniami po PP.Prosimy o wsparcie finansowe!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 27, 2009 22:54 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Oj dowiesz się, dowiesz hi,hi… :lol:
Wymiziaj ją dokładnie ode mnie, bo stracha nam napędziła,
że hoo,hooo !!!

A z jedzeniem tych moich tymczasów, to mam cyrk. :roll:
Ivi je absolutnie wszystko.
Tylko luka, czy mi się buzia nie rusza, a jak rusza,
to myk... i już wpycha mi nosek w usta, co by sprawdzić,
czy aby to, co mam w buzi da się zjeść. :lol:
I tak dziś zjadła kawałeczek….kajzerki 8O – no normalnie wymiękam.

Safi to wybredniacha – nie tknie byle czego.
Taki arystokratyczny brzuszek. :roll:

Tasza – też wybredna jak cholera, ale po jej przejściach
i tych krwotokach z przewodu pokarmowego,
to ma prawo teraz wymyślać, ale fakt – trzeba się nagimnastykować,
żeby jadła.

Tysiu – no jaka ja jestem ku#**##$ szczęśliwa. :ryk:
Normalnie każdą wiadomość od Ciebie czytam z zapartym tchem,
a moja rodzinka czeka na wieści, jak normalnie fani na telenowele. :mrgreen:
Tak się cieszę, że jest u Ciebie….a dziś moja siostra stwierdziła,
że za walkę, jaką o Szarkę stoczyłaś, to ta powinna Cię nosić
na swoim grzbiecie, przynosić Ci kapcie i jeszcze kawkę co rano parzyć, :lol:
bo to co zrobiłaś było noo kurde – niesamowite. :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Od: Pt lip 31, 2009 17:24

Post » Śro paź 28, 2009 23:10 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

No to ja chociaż podrzucę na dobranoc :roll:

P.S. Super się czyta takie dobre wiadomości. Oby tak dalej. Zdrowieć kociaczki,zdrowieć do końca! :ok:
Obrazek

Maniana*

Od: Śro sie 19, 2009 18:04

Post » Czw paź 29, 2009 0:10 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Hopsaj!

alodona

Od: Sob mar 15, 2008 17:52

Post » Czw paź 29, 2009 8:02 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Czy to dziś Safi jedzie do nowego domku?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pt paź 30, 2009 11:00 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Co tu tak cicho?

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pt paź 30, 2009 21:44 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Safii co u maluchów?

honda11

Post » Pon lis 02, 2009 9:24 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Safi nie ma netu niestety, ale obiecale Wam napisać jak tylko bedzie mogła. Safii juz w nowym domku, a Taszka - Traszka od czwartku ma biegunke i nie przechodzi jej....

Safii zrobila nową bizu na bazarek wystawi jak najszybciej. i ja tez w koncu wystawie cos od siebie. naprawde borykamy sie z takim dolkiem finansowym, prywatnie i jako fundacja, na nic kasy nie ma, teraz zbierałam na operacje mojej tymczasowki - jeszcze mi troche brakuje, ale licze na wsparcie ze szkoły. mam nadzieje ze sa tu milosnicy koników :)
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Pon lis 02, 2009 13:07 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Trzymam mocno kciuki za Taszkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Czy Feliway doszedł?

honda11

Post » Śro lis 04, 2009 9:24 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

nie mam kontaktu z Safii....
Obrazek

florida_blue

Post » Czw lis 05, 2009 15:02 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Safii napisaqła :
nadal nie mam netu. Pojęcia nie mam co się dzieje. Wczoraj dostałam ultimatum od rodzinku na Taszę - do końca października Nie wiem, co robić, bo ona ma kurde nadal poważne problemy, a Justynka nie weźmie jej. Jeszcze będę ją prosić, bo kto inny zaopiekuje się kociakiem z takimi problemami. Safka jest już w nowym domku i chyba jest oki, przynajmniej tak mi piszą. możesz to niapsać na forum, jeśli znajdziesz czas, albo chociaz wkleić. Tasza ciągle ma biegunkę, ale bawi się i je. z tymi tylnymi nózkami problem chyba narasta, bo ostatnio nawet przewraca sie w kuwecie. Serducho mi pęka, bo zrobił się z niej taki wesoły kociaczek. Sama przychodzi na kolana i uporzywie nadstawia główkę, żeby ją głaskać, miziać i przytulać. z całej masy kocich zabawek wybrała sobie swoją jedną - myszkę i tylko tą się bawi - mormalnie jak dziecko z ulubioną przytulanką. Nosi ją wszędzie, a jak nie daj Boże, zapomni gdzie ją schowała, to chodzi po domu i dosłownie płacze - gdy ją znajduje - uspokaja się. Strasznie to dziwne, no ale gołym okiem widać, że kocisko ma jakieś problemy. Mam nadzieję, że ktoś mnie wesprze i będę mogła ją wreszcie zabrać do weta, bo już o niczym innym nie marzę. Kurcze noo. Nie wiem co z tym netem mam - gość był, ale też nie wiedział. Teraz przyjdzie w piątek z kolegą - mam nadzieję, że bardziej rozgarniętym i wreszcie to naprawią, bo mam prawdziwe śliczności na bazarek i lipa Buziaczki.
Obrazek

florida_blue

Post » Czw lis 05, 2009 20:52 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Safii w poniedziałek wyślę Ci 100zł na wizytę z Taszą u weta, więcej w tej chwili nie dam rady bo pomagam starszej pani, która w DT ma ponad 20 kotów i jest jej bardzo ciężko, co wyda jednego do DS to zaraz jej przybędzie nastepna bieda lub dwie, a karmić i sypać żwirek trzeba a przy takiej ilości wszystko znika w zastraszającym tempie.
Pozdrawiam serdecznie.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt lis 06, 2009 9:35 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Saffi wysłałam 40 zł. Z KB :wink:

honda11

Post » Pt lis 06, 2009 13:10 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Kochanie moje wiesz, że bardzo bym chciała wziąć Taszunie. Boje się, że przy takiej ilosci zwierzat to zwariuje. Ona potrzebuje uwagi a mi juz i tak brakuje czasu. Nie poświęcam tymczaskom tyle ile bym chciała, przeważnie przez wiekszość dnia sa same a jak przychodzę to od razu chca sie miziać, moje zwierzaki też chca czułości zwłaszcza pieski bo szarka ciagle na nie fuka i traktuje z łapy a bolus to aż się cały trzęsie jak ma koło niej przejść. Kicia albo jest na dworze albo spi, nawet bawic sie nie chce, tylko głaskac sie pozwala. Ale za to dostaja same smakołyki i zawsze jak przychodze z pracy od razu wszystcy lecą mnie powitać :) wydaja się szczęśliwe ale ja czuje, że zaniedbuje te moje zwierzaki wszystkie a nie chce żeby Taszunia czuła się niekochana, że nikt sie nia nie interesuje, że zostala sama. Rozumiesz. Potrzymaj ja jeszcze trochę w domku, poproś mamę, może szybko znajdą sie domki dla tymczasków to ja przywieziesz.

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Wto lis 10, 2009 16:24 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

Mam nadzieję, ze wszystko u Was ok?

honda11

Post » Pt lis 13, 2009 14:52 Re: Kolorowe maluszki bardzo chore.Prosimy o wsparcie finansowe!

strasznie tutaj cicho, chciałabym wysłać kasę ale nie wiem co robić,safii napisz kilka slów co u Was?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

[poprzednia][następna]