Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
koko_ pisze:A Tajga też ma rujkę krótko, ale za to co tydzień![]()
smoczyca3g pisze:Po wyżej opisanym incydencie - półki opustoszałyZa odebranie potencjalnych zabaweczek zostałam ukarana. Wczoraj KTOŚ z nudów bawił się tym, co udało się wyturlać z kuwety
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Po wyżej opisanym incydencie - półki opustoszałyZa odebranie potencjalnych zabaweczek zostałam ukarana. Wczoraj KTOŚ z nudów bawił się tym, co udało się wyturlać z kuwety
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smoczyca3g pisze:tillibulek pisze:koko_ pisze:A Tajga też ma rujkę krótko, ale za to co tydzień![]()
hihihi Koko, nie kracz![]()
Jak Cioteczka Koko_ wykracze, to będzie miała podrzut i śpiew w duetach![]()
![]()
smoczyca3g pisze:tillibulek pisze:koko_ pisze:A Tajga też ma rujkę krótko, ale za to co tydzień![]()
hihihi Koko, nie kracz![]()
Jak Cioteczka Koko_ wykracze, to będzie miała podrzut i śpiew w duetach![]()
![]()
smoczyca3g pisze:Oto opisy mamy i córeczek (zaktualizowałam już na pierwszej stronie):
Savanah najchętniej nie odklejałaby się od człowiekai nie uwierzę, że człowiekowi by to przeszkadzało, bo ta kruszyna jest taka milusia, że trudno od niej odejść
Do tego dziewczyna gaworzy i grucha
Zagaduje jak tylko zobaczy, że ktoś wchodzi do pokoju
Troskliwie opiekuje się też potomstwem. Do innych kotów w domu ma stosunek obojętny, chyba że któryś zbytnio zainteresuje się jej potomstwem bądź miską - wtedy potrafi pogonić 3 razy większego od siebie Gabrysia
![]()
Shila to inicjatorka wszelkich zabaw! Rozrusza każdego kota - do szaleństw potrafi zachęcić nawet mamęNieustraszony odkrywca nieznanego - kocica wysokogórska
Nie jest kotem nakolankowym, choć pozwala brać się na ręce. To prawdopodobnie przez swój temperament nie potrafi usiedzieć w jednym miejscu, nawet w objęciach kochającego człowieka
Jej manewry można obserwować godzinami, coraz szerzej otwierając oczy ze zdumienia nad pomysłowością tej małej ślicznej główki
Samba to sama słodyczMądrymi oczkami śledzi ruchy człowieka i chętnie mu towarzyszy. Rozbroi każdego siedząc między stopami stojącego nad nią człowieka - z zadartą do góry główką i oczętami wlepionymi w ogromne stworzenie nad nią
Uwielbia zabawy z siostrą - często naśladuje zachowania Shili
Również ciekawska kocica wysokogórska! Gdyby powiedzieć, że Shila wytrzymuje spokojnie na rękach 5 sekund, to Samba potrafi wysiedzieć 20 sekund
Myślę, że kiedyś wyrośnie z niej wielki przytulasek
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jura i 27 gości