GDANSK:) SUPER JEŻYK W SUPER DOMKU :):):)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob sty 10, 2009 15:30

iza5 pisze:No co ty, bardzo dobrze, że nie oddasz kota jak Ci się warunki nie podobają.
Ciągle trzymam kciuki za fantastyczny domek dla kici.

:D
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Sob sty 10, 2009 20:36

Tak na maksa zacisk kciukowy!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie sty 11, 2009 1:28

agnieszka musisz oddać kota tylko takim ludziom, którym zaufasz. w przeciwnym przypadku będziesz miała wyrzuty sumienia.
z innej beczki, dzisiaj usłyszałam ważne zdanie na urodzinach u znajomego:" poczekaj, jak urodzisz dzieci- zapomnisz o zwierzętach, będą ci całkowicie obce. ja tez kiedyś kochałam psy i inne zwierzaki, a teraz mam je gdzieś" no i tak sobie pomyślałam, że jeżeli to faktycznie brutalna prawda, to chyba wolę się na zaś wysterylizować?
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Nie sty 11, 2009 4:49

Agnieszko, jak tam Jeżyk się czuje?
Gdzie dałaś ogłoszenia o nim, bo jakoś nie widzę.
Kontenerek odebrałam, dzięki. :)
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie sty 11, 2009 7:38

Jeżyk ma allegro i alegratkę.

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Nie sty 11, 2009 9:50

Do góry mój ty słodziaku!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie sty 11, 2009 10:43

iza5 pisze:Jeżyk ma allegro i alegratkę.

:D
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Nie sty 11, 2009 11:18

znowu mialam telefon z domu wychodzacego w Zukowie.Wczoraj im przejechano malego kotka"kierowca sie nawet nie zatrzymal,no kotek wyskoczyl normalnie na ulice" :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Nie sty 11, 2009 11:35

Jakas plaga nastepny telefon i nastepny dom wychodzacy i nastepny przejechany kot....
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Nie sty 11, 2009 13:54

:cry: :cry: :cry: biedne kocisko............
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Nie sty 11, 2009 14:21

Agnieszka Marczak pisze:Jakas plaga nastepny telefon i nastepny dom wychodzacy i nastepny przejechany kot....

Niestety jest dużo takich domów.
Też miałam ostatnio do czynienia z taką babką.
Po mojej odmowie, za godzinę zadzwoniła do mnie i powiedziała, że
dostanie kota. Nawet powiedziała od kogo. :roll:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie sty 11, 2009 14:50

kotika pisze:
Agnieszka Marczak pisze:Jakas plaga nastepny telefon i nastepny dom wychodzacy i nastepny przejechany kot....

Niestety jest dużo takich domów.
Też miałam ostatnio do czynienia z taką babką.
Po mojej odmowie, za godzinę zadzwoniła do mnie i powiedziała, że
dostanie kota. Nawet powiedziała od kogo. :roll:

:evil:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Nie sty 11, 2009 17:34

Nastepny telefon od panstwa ktorym wczoraj przejechano kota.Dzisiaj jakas plaga normalnie.Jakbym miala im wszystkim dac dzis kota to bym miala dzis 5 adopcji .Nie wiem jak ludzie moga dawac kota do domu,gdzie wiadomo,ze za jakis czas ten kot zostanie rozjechany,albo zagryziony przez psy,albo otruty :evil: Jesli na tym tylko ma polegac ratowanie kotow to to wszystko nie ma sensu.Bo czy kota sie zostawi na pewna smierc,czy odda takim ludziom to na jedno wychodzi.Na coz wtedy nasze wysilki,nasz czas,nasze pieniadze na leczenie,na coz to wszystko???Nie rozumiem tego,pojac nie moge i nie moge sie z tym pogodzic.I Jezyka nie oddam,jesli tylko tacy beda dzwonic.Trudno,moze i jestem walnieta ale uwazam,ze albo dobry dom albo zaden.a najgorsze jest to,ze teraz jak zadzwonia do kogos to juz beda wiedziec co mowic aby kota dostac.Dlatego uwazam,ze wizyty przedadopcyjne sa jak najbardziej konieczne.
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Nie sty 11, 2009 17:37

Aga, mam pomysł :twisted: Jak już będziemy miały kasę, to zamówimy maskotki-kotki i po takiej rozmowie wsiadamy w samochód, jedziemy do tych państwa, wchodzimy do domu z transporterkiem i wyciągamy z niego pluszowego kotka i z poważną miną mówimy "oto idealny kotek dla państwa :) Skoro żywego Państwo nie upilnowal, to ten jest łatwy do uplnowania, nic go nie przejedzie" :D Może to by nauczyło ludzi pilnować swoje zwierzaki :)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Nie sty 11, 2009 17:42

yammayca pisze:Aga, mam pomysł :twisted: Jak już będziemy miały kasę, to zamówimy maskotki-kotki i po takiej rozmowie wsiadamy w samochód, jedziemy do tych państwa, wchodzimy do domu z transporterkiem i wyciągamy z niego pluszowego kotka i z poważną miną mówimy "oto idealny kotek dla państwa :) Skoro żywego Państwo nie upilnowal, to ten jest łatwy do uplnowania, nic go nie przejedzie" :D Może to by nauczyło ludzi pilnować swoje zwierzaki :)
:ryk: :ryk: :ryk: chociaz przed chwila ryczalam ze zlosci to teraz sie pokladlam ze smiechu.Super pomysl.Zaczynam zbierac pluszaki :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

[poprzednia][następna]