kwiatkowa pisze:Ok, jeżeli chcesz wziąć nasze kotki, tzn. m.in. Soksika, ja chciałabym, abyś napisała coś o sobie - czym się zajmujesz, ile masz lat, jakie są Twoje plany na przyszłość, jaka jest, jeżeli jest, możliwość, że np. znowu wyjedziesz z kraju, i co wtedy z kotkami? To ważne - koty to obciążenie na ok. 10 lat. Ja sama w tym momencie takiego nie podejmuję, bo nie wiem jak ułoży się moje życie...
Bardzo bym chciała, aby Soksik poszedł już do DS, ale chciałabym, aby na pewno już tam został, ostał się i żył do końca życia... 3 koty to jednak obciążenie - również finansowe, ja coś o tym wiem, inne dziewczyny też. Więc chciałabym mieć pewność, że to dobra decyzja, przemyślana... Rzadko się zdarza, że dom bierze na raz 3 koty.
Aha, Soksika oczka najprawdopodobniej nie da się w 100% wyleczyć. Operacja zmniejszy obszar zmętniały, ale nie wiadomo o ile i nie wiadomo czy zmętnienie nie odrośnie. On już taki będzie...
Kwiatkowa w moim domu będę dwa koty od was, podjęłam już decyzję z MarciąMuuu. Soksik zdecydowanie trudniej by znalazł dom a mi jego oczko nie będzie przeszkadzało. Jestem dość młoda bo mam dopiero 19 lat, zaczynam studia dzienne jednak mam swoje własnościowe mieszkanie. Na brak pieniędzy również nie mogę narzekać. Jeżeli będę musiała wyjechać mam jeszcze tu rodzinę, która spokojnie zaopiekuje się maluchami.