Kicia_ pisze:Jest już kącik krówek.
O! To go muszę odszukać!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kicia_ pisze:Jest już kącik krówek.
Kicia_ pisze: Oby Duduś też wyzdrowiał i szybko znalazł domek.
ossett pisze:...
Upolowała sobie muchę i połozyła koło miseczki z jedzeniem.
....
Kicia_ pisze:....Misio w domu chodząca łagodność u lekarza zamienia się w prawdziwego tygrysa, a jest się czego bać, bo waży 6,5 kg i jest naprawdę potężny...
Krówki są piękne.
PcimOlki pisze:Kicia_ pisze:....Misio w domu chodzšca łagodność u lekarza zamienia się w prawdziwego tygrysa, a jest się czego bać, bo waży 6,5 kg i jest naprawdę potężny...
Mi się udało Olka odchudzić (teraz 5.7 kg) No i on jest łagodny wszędzie tylko:
W domu nie chce wejść do transportera.
U weta nie chce wyjść z transportera.
U weta bardzo chętnie zwiewa do transportera.
W domu zdecydowanie wychodzi z transportera.
Taki mądrala. :lol:
PcimOlki pisze:Kicia_ pisze:Krówki są piękne.
Wszystkie są, kolor nie stanowi.
ossett pisze:Zachowywała się spokojnie u p. doktór, ale nie zjadła ofiarowanych jej małych myszek-przysmaków .
ossett pisze:Pani doktór mówiła ,że zna jeszcze tylko jednego tak reagującego kota-może miała na myśli Misia Kici...
ossett pisze:...
PcimOlki-nie każdy kot powyżej 6kg jest kotem otyłym i wymaga odchudzania. Może Olek jest tak zbudowany,że wygląda na grubego i niepotrzebnie go męczyłeś...
PcimOlki pisze:ossett pisze:...
PcimOlki-nie każdy kot powyżej 6kg jest kotem otyłym i wymaga odchudzania. Może Olek jest tak zbudowany,że wygląda na grubego i niepotrzebnie go męczyłeś...
Aż tak bardzo to go nie męczyłem - za szybko wymiękam. Sądzę jednak, że nadmiar jedzenia nie wpływa dobrze na zdrowie ssaków.
ossett pisze:PcimOlki pisze:ossett pisze:...
Aż tak bardzo to go nie męczyłem - za szybko wymiękam. Sądzę jednak, że nadmiar jedzenia nie wpływa dobrze na zdrowie ssaków.
Chyba nie należysz do tych osób, które wystawiaja kotu miseczkę raz czy dwa razy dziennie?
Koty to takie ssaki, które jedzą tyle ile potrzebują i nigdy się nie przejadają (w przeciwieństwie do psów).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości