VALESKAiTYSIU pisze:: ) ciesże sie, że ta śpiewaczka znalazła miejsce, mam nadziję że na stałe- a jej głosik jest rzeczywiście piękny hihi, słyszałam
Witam
A tak ogólnie oczywiście też wszystkich miłośników Amandy witam i bardzo się cieszę, że zdobyła wasze serca. Mam nadzieję, że domek wypali i wszystko będzie ok. Jestem z panią umówiona, że ona czeka, a ja organizuje transport. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to pod koniec przyszłego tygodnia powinnam wyruszyć z Amandą do jej nowego domku. Domek z ogrodem oczywiście, daleko od drogi w okolicach Nałęczowa. W domku są już dwa koty - młodziutkie znajdy i dwa psy też wyciagnięte z jakieś bidy. Psy koty lubią. Nie wiem czy Amanda lubi psy, ale jest to kotka raczej nie bojąca się więc myślę, że przywyknie do psów. Teren wokół domu jest duży i miejsca do lania będzie miała sporo

. Niemniej jednak uzgodniłam, że na początku kotka będzie wyłącznie w domu, żeby przywykła do nowego miejsca/co zresztą w umowie adopcyjnej zaznaczę/. Nie wiem czy dobrze robię, bo to strasznie daleko odemnie i nie mam jak tego domku wcześniej sprawdzić, ale czy mogę odpuścić taki domek po takim czasie szukania jak wiem, że w mojej okolicy trudno będzie domek z ogrodem daleko od dróg znaleść.