prawie 2 lata bez człowieka - pomocy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 20, 2013 9:18 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Dziękuję za miłe powitanie :)

Cieszę się, że rana Coco goi się ładnie :)

A my kompletujemy rzeczy dla dziewczyn i w zasadzie większość już mamy :D

rodzynka

Od: Pon mar 18, 2013 21:33

Post » Śro mar 20, 2013 13:40 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

No i było miło .....
Prada nie jedzie do domku .... rasowy brytyjczyk pochorował się a Pani trafiła do weta oszołoma, który stwierdził, że wrzód eozynofilowy jest zakaźny 8O . Bóg jeden wie jak on leczy tego kota skoro "to" jest zakaźne jego zdaniem i na butach do domu mozna tego wirusa 8O przynieść. Nie chcę wiedzieć która to lecznica w Wawie i który wet. :evil:
Czekamy a domek zaczął się wahać. Pewnie nic z tego nie będzie. Dam Pani namiar na weta a nie oszołoma (ziarniniak przenoszący się na butach jak bakteria, wirus 8O ). Oszołom.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro mar 20, 2013 14:08 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Dowiedz się proszę, która lecznica i który wet. Dla nas i aby nie kierować ludzi do niego.
Dobrze zrobiłaś,że nakierowałaś DS na swoich wetów.
Zawsze dają namiary jak chcą ludziska dowiedzieć się.Jeśli DS żyjąc w dobie netu i dostępności "do wiedzy" u cioci google takie głupoty wygaduje to może i lepiej.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro mar 20, 2013 14:24 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

są weci oszołomy, niestety miałam się o tym przekonać na własnej skórze kiedy zaproponowali mi uśpienie mojego skarba bo miał chorą wątrobę i oni już nie wiedzieli jak go leczyć :evil: i to wcale nie była mała lecznica z tych za górami za lasami...
jo.anna

Post » Śro mar 20, 2013 14:43 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Smutno mi strasznie. Prada tak potrzebuje swojego ludzia, tak bardzo :crying: ona jest bardzo delikatna psychicznie (teraz to widać, strasznie widać) a Blue mówiła, że pani jest otwarta na wiedzę i propozycje - myślałam, że ... to była dla niej szansa. :crying: i była taka dzielna na szczepieniu - przecież nie musiała go teraz przechodzić, mogliśmy poczekać aż się trochę wyciszy malutka. A tak :crying: To niesprawiedliwe.

Ania my z tych co walczą do końca. "...Jesteśmy tu, na Ziemi po to aby pomagać [..]. Po co są tu inni, nie wiem."
Obrazek

Kinnia

Post » Śro mar 20, 2013 14:50 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

A Blue nie moze z pania pogadać jeszcze?uspokoić? podpowiedzieć o zmianie weta?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro mar 20, 2013 15:29 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Możliwe że wet podejrzewa eozoonofilowe zapalenie na bazie białaczki i dlatego zasugerował wstrzymanie adopcji? to częste powikłanie u FeLVków.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 20, 2013 15:31 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

ASK@ pisze:A Blue nie moze z pania pogadać jeszcze?uspokoić? podpowiedzieć o zmianie weta?

Masz znakomity pomysł, tylko ja już nie mam sumienia prosić Blue. Ona już tyle czasu poświęciła na wizyty. Zapytam. No nie wiem. Zapytam. To nie dla mnie, to dla Prady. Zapytam.
Obrazek

Kinnia

Post » Śro mar 20, 2013 15:34 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Alienor pisze:Możliwe że wet podejrzewa eozoonofilowe zapalenie na bazie białaczki i dlatego zasugerował wstrzymanie adopcji? to częste powikłanie u FeLVków.

przydreptałaś :D
On był testowany i to rodowodowy po championach brytyjczyk więc myślisz, że felv? hyyyyyyyyy może warto sprawdzić to felv
Nie najpierw dobry wet dla brytyjczyka potem reszta. czyli plan A obowiązuje dalej. pani z kicia do porządnego weta na diagnostykę.
Obrazek

Kinnia

Post » Śro mar 20, 2013 21:26 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Ale się dzieje w tym Kinniowie... :? Nie było mnie cały dzień, a tu od razu złe wieści...
Weta oszołoma trzeba upowszechnić, dowiedziawszy sie najpierw o to co sugeruje Alienor, bo może jednak jest niewinny [wątpię.. ]
Panią od ds doedukować. Blue bardzo, bardzo poprosić.. :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro mar 20, 2013 22:27 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Idź na drugi wątek. Tam jeszcze weselej. :crying:
Obrazek

Kinnia

Post » Czw mar 21, 2013 8:18 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Byłam. Dzisiaj... :( Wczoraj było dla mnie za późno :mrgreen: - potencjal wszelaki mi się po 9pm wyczerpuje :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt mar 22, 2013 0:40 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

Wciąż czekamy na info z domku dla Prady.
Gang w dobrej kondycji. Prada cały czas wycofana. Mocno wycofana. :placz:

Coco i Chanel już na obrotach - Coculec wywaliła z koszyka Dyzia. Biedny poszedł dzisiaj spać na półkę. A jest dwa razy wiekszy od niej. Pchła mała jedna rządzi jak wściekła. Jak on to robi, że jeszcze wytrzymuje tą wiercipiętę 8O . Bafi nie ma nastroju na nic. Zjadła i do póki byłam siedziła i patrzyła. Zyziek jak zwykle spał.
Jednym słowem wszystko w normie choc nieco senne.
Dobranoc
Obrazek

Kinnia

Post » Pt mar 22, 2013 11:55 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

czytając o miłości Coco do koszyka właśnie jej zamówiliśmy :) jak Chanel tez się spodoba, to kupimy drugi ;)

rodzynka

Od: Pon mar 18, 2013 21:33

Post » Pt mar 22, 2013 12:21 Re: Pilne potrzebuję pomocy- Gang Burasków

rodzynka pisze:czytając o miłości Coco do koszyka właśnie jej zamówiliśmy :) jak Chanel tez się spodoba, to kupimy drugi ;)

Uwielbiam takie wpisy :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]