Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
gaota pisze:Nie wiem w jakim są wieku. Nie pamiętam też co pisałaś, czy ta opona jest w miejscu bezpiecznym, niedostępnym dla ludzi i zwierząt. Jeżeli już się z niej rozchodzą, to może trzeba wybrać mniejsze zło
gaota pisze:Rozumiem, że Państwo chcą dobrze i wg nich właściwe jest karmienie 4-tygodniowych kociąt szynką![]()
Pytałam czy są bezpieczne, a skoro nie są zamykane, to wydaje mi się, że nie. Chociaż mogę się mylić, bo ani mnie tam nie ma ani nie doczytałam całego wątku.
turkusowa pisze:jeśli urodziły się 19 kwietnia, można je zabrać najwcześniej 2 miesiące po urodzeniu - czyli po 1. połowie czerwca. chyba że w grę faktycznie wchodzi bezpieczeństwo Kociąt.. wtedy nie wahałabym się ani chwili nad przygarnięciem przez nowy domek natychmiast. Kotka z opony jest tego Pana, czy po prostu okociła się na jego terenie?
turkusowa pisze:jej! temu Białaskowi/Białasce przydałby się dom niewychodzący. spójrzcie na uszy
![]()
za pozytywne ukończenie sterylek
nelka83 pisze:Podczytuję i podziwiam, tak młoda osoba, a tyle dobrego robi![]()
Oferuję pomoc bazarkową. Jeśli jest potrzeba mogę coś wystawić, ubrania np. (mam sporo)
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1 i 7 gości