Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 8:44 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Trzymaj się Toffiku, życzę Ci dużo zdrowia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I pokojowego współżycia z włochatymi domownikami :wink:

Toffiku, jesteś Gość :wink:
Obrazek Obrazek

nemeless

Od: Pt sty 14, 2011 13:22

Post » Pon lut 28, 2011 23:03 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Hej, nie mam możliwości czytania całego wątku. mam pytanie tylko czy Toffik był szczepiony i odrobalony juz?

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Śro mar 02, 2011 11:18 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Ostatnio jestem tak zalatana, że nie mam czasu nawet bąka puścić :roll:
Dopiero co się do internetu dorwałam, wczoraj "odpaliłam" telefon po kilku dniach niedziałania...

Toffik już ma się lepiej, zdecydowanie:)
Marbocyl ładnie sobie poradził z babrającymi się oczodołami, póki co czujemy się dobrze:)

Tak, Toffi był odrobaczany i szczepiony na wszystkie wirusówy, łącznie z białaczką i wścieklizną.

No i oczywiście chciał się pochwalić, jaką piękną, fioletową ścianę ma w nowym mieszkanku:
Obrazek
Obrazek

I jeszcze pełna, kocio-psia symbioza ślepaczkowa, bo Szeri też na jedno oko wcale nie widzi, a na drugie tak ledwo co:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro mar 02, 2011 11:22 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

ifciastu pisze:Obrazek

I jeszcze pełna, kocio-psia symbioza ślepaczkowa, bo Szeri też na jedno oko wcale nie widzi, a na drugie tak ledwo co:
Obrazek

Toffiniu kochany, jakiś Ty piękny i słodki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kocio-psia symbioza ślepaczkowa wspaniała :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 02, 2011 11:33 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Wypatrywaliśmy wieści od Was. Cieszymy się, że wszystko dobrze. :)
Dużo szczęścia na nowym mieszkanku! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Od: Pt sty 07, 2011 18:26

Post » Śro mar 02, 2011 14:05 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Wszystkiego dobrego w nowym miejscu :piwa:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro mar 02, 2011 16:09 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

ifciastu pisze:Ostatnio jestem tak zalatana, że nie mam czasu nawet bąka puścić :roll:
Dopiero co się do internetu dorwałam, wczoraj "odpaliłam" telefon po kilku dniach niedziałania...

Toffik już ma się lepiej, zdecydowanie:)
Marbocyl ładnie sobie poradził z babrającymi się oczodołami, póki co czujemy się dobrze:)

Tak, Toffi był odrobaczany i szczepiony na wszystkie wirusówy, łącznie z białaczką i wścieklizną.

No i oczywiście chciał się pochwalić, jaką piękną, fioletową ścianę ma w nowym mieszkanku:
Obrazek
Obrazek

Obrazek

O matko! Jaki On jest śliczny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
zakochana jestem w Tobie kiciu! :D :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MariolaK

Od: Śro wrz 29, 2010 21:45

Post » Śro mar 02, 2011 16:16 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

A ja odnosze wrażenie, że Toffi jest ciągle piękniejszy :1luvu:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro mar 02, 2011 17:57 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Się Toffiniek świeci normalnie! :1luvu:

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Śro mar 02, 2011 18:31 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

emkamara pisze:Się Toffiniek świeci normalnie! :1luvu:

To fakt :mrgreen: Futerko mu przepięknie błyszczy :mrgreen:
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Czw mar 03, 2011 14:46 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Boziu, jakie cudowności :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon mar 07, 2011 20:21 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Jak tam nasz ulubieniec Toffiś się miewa? :) :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Wto mar 08, 2011 10:39 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Toff ma się lepiej niż dobrze:)
Na obecną chwilę nic nie ropieje, nic się nie babrze, także mamy chwilę na odsapnięcie.

Cwaniaczek otwiera szafkę ze śmieciami i w komitywie z psicą Tilą roznosi śmieci po całym mieszkaniu.
Tylko on potrafi tą szafkę otwierać. Ale jaki tu się pojawia sojusz kocio-psi...
On otwiera, Tile wywleka kosz, razem roznoszą śmieci, a Szeryf kładzie się w szafce i śpi w miejscy śmietnika. Może Toffusiowi zaczęło się wydawać że z niego jest kotopies?

ifciastu

Post » Wto mar 08, 2011 10:41 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Ale cfaniaki :1luvu: :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 08, 2011 10:52 Re: Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Brawo Toffiś :1luvu: :mrgreen:
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]