Tunisia pisze:tak, jeśli dobrze zrozumiałam to kreatyninę ma podwyższoną 8x powyżej górnej granicy normy (dzisiejsze wyniki), katar okropny ale ma apetyt, wręcz zadziwiający
kurcze

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tunisia pisze:tak, jeśli dobrze zrozumiałam to kreatyninę ma podwyższoną 8x powyżej górnej granicy normy (dzisiejsze wyniki), katar okropny ale ma apetyt, wręcz zadziwiający
markopolo00 pisze:
Byliśmy u weta waga 2,50 kg
Delikatnie powiększone węzły chłonne , niewielki katar ,troszkę opuchnięte oczka.
Brzuszek troszkę twardy ale to może być przyczyną że wsunęła dwie miseczki mokrego
poprawiła suchą karmą przepijając kozim mlekiem .
Faktycznie futerko zaniedbane szorstkie przyczyną jest depresja i brak ludzkiej reki
do głaskania . Utrzymano leki przepisane w schronie dodatkowo inhalacje .
chwilowo jest w klatce na widok człowieka wstaje i ociera się o siatkę
nawet jak pies podchodzi chce się do niego przytulać .
markopolo00 pisze:
Byliśmy u weta waga 2,50 kg
Delikatnie powiększone węzły chłonne , niewielki katar ,troszkę opuchnięte oczka.
Brzuszek troszkę twardy ale to może być przyczyną że wsunęła dwie miseczki mokrego
poprawiła suchą karmą przepijając kozim mlekiem .
Faktycznie futerko zaniedbane szorstkie przyczyną jest depresja i brak ludzkiej reki
do głaskania . Utrzymano leki przepisane w schronie dodatkowo inhalacje .
chwilowo jest w klatce na widok człowieka wstaje i ociera się o siatkę
nawet jak pies podchodzi chce się do niego przytulać .
mk999 pisze:Do domu poszła
ITAKA 194/07/10
ANDORA 174/06/10
I LUSI 125/07/10 z niedowładem łapek.
W niedzielę była ze swoją właścicielką do kontroli w schronie.
j3nny pisze:Tunisia pisze:tak, jeśli dobrze zrozumiałam to kreatyninę ma podwyższoną 8x powyżej górnej granicy normy (dzisiejsze wyniki), katar okropny ale ma apetyt, wręcz zadziwiający
nie podejrzewam, żeby lekarze nie robili wszystkiego co w ich mocy, ale na wszelki wypadek zapytam: czy można coś jeszcze więcej zrobić dla Maciejki? jakiś ekstrasupernowoczesny lek?
Tweety pisze:Tunisia pisze:tak, jeśli dobrze zrozumiałam to kreatyninę ma podwyższoną 8x powyżej górnej granicy normy (dzisiejsze wyniki), katar okropny ale ma apetyt, wręcz zadziwiający
kurcze
mk999 pisze:Tweety pisze:Tunisia pisze:tak, jeśli dobrze zrozumiałam to kreatyninę ma podwyższoną 8x powyżej górnej granicy normy (dzisiejsze wyniki), katar okropny ale ma apetyt, wręcz zadziwiający
kurcze
Ale jak ma apetyt to nie jest tak żle, a podwyższona kreatynina może to reakcja na antybiotyki.
Jak ktoś jeszcze nie głosował na koty i budowę przytuliska to dzisiaj i jutro ostatnia szansa.
Kod:
dagmara-olga pisze:chciałam zapytać, czy są seniorzy - koty około 10 i powyżej lat?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości