Patykowata? I lubi sport? To może ją do jakiegoś klubu sportowego zapisać Może gimnastycznego? Tam z takimi kolorowymi wstążeczkami ćwiczą też czasem...
Zapraszam na mój książkowy bazarek (duży wybór, lektury, książki w j.angielskim i inne), z którego ewentualny dochód zostanie przeznaczony na zakup karmy dla ponad 20 bezdomnych kotów.viewtopic.php?f=20&t=109241
To co, kółko gimnastyczne, własny laptop, proponuję jeszcze słownik obcojęzyczny (niech dziewczyna obcego języka też poliże). Tylko z witaminkami ostrożnie, bo na doping to krzywo teraz patrzą Trzeba więc bazarek jakiś myknąć, by dobrze dziewczynisko w świat przygotować
Alez Karmi jest piekna, gdyby sie mogło miec kolejnego futrzaka i jak widze łamie i skrada wszystkie kocie serca, kazdy ja myje, lize i caluje moja Shilunia bylaby zachwycona, bo młody juz jej sie nie daje myc Moja Shilunia tez od małego taki koci aniołeczek Pozdrawiamy i zyczymy najlepszego domq pod słońcem
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
Jeśli fretki są zaznajomione z kotami, to myślę, że Karmelka mogłaby być zadowolona Fretki to spore zwierzątka, nie zrobiłaby im krzywdy, a i przytulić do kogo by się było trzeba by było na pewno z ludźmi porozmawiać.