Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 09, 2009 8:54 Re: Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

ruru pisze:nieee :( :( :(

Zaraz doczytam ... jestem w szoku.
Inga, kurczę ... trzymaj się .... :cry:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon lis 09, 2009 8:57 Re: Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

Eustachiuszku kochany [']

Inguś kochana, tak potwornie, potwornie,potwornie mi przykro :cry: :cry: :cry:
Przytulam Cię...........................................................................................................
Ty wiesz...

Musisz skończyć tę szkołę, właśnie tacy Ludzie jak Ty powinni zajmować się leczeniem żywych istotek :!:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lis 09, 2009 9:18 Re: Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

jerzykowka pisze:Musisz skończyć tę szkołę, właśnie tacy Ludzie jak Ty powinni zajmować się leczeniem żywych istotek :!:

Nic dodać, nic ująć :ok:

Też mam ochotę na jakiś zdecydowany KROK z tego miejsca, gdzie pracuję, tylko, w przeciwieństwie do Ciebie brak mi odwagi. Powodzenia ... bo jak nie Ty, to kto?
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon lis 09, 2009 9:30 Re: Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

dziewczyny, cały czas mylicie pojęcia. Nigdy nie będę lekarzem, moja pomoc może ograniczać się do podania zleconej przez weta kroplówki, opatrzenia rany, podawania narzędzi przy operacji. Nie wolno mi będzie leczyć zwierząt, stawiać diagnozy, ordynować leczenia. Dlatego tym bardziej zastanawiam się nad celowością tej mojej nauki... i nawet otrzymana wczoraj piątka z higieny nie cieszy...

I zostawmy już wątek Ilki i Eustachiusza. Niech śpią słodko kocie aniołki. Jest wątek moich kotów, przypominam, że tutaj: viewtopic.php?f=1&t=87440&start=780 tam możemy sobie gadać do woli, niekoniecznie merytorycznie ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lis 09, 2009 13:55 Re: Ilka ['], Eustachiusz ['], mam dość......

Eustachiuszku, brykaj za TM, straszna szkoda, że się nie udało... :cry: :cry: :cry: [*][*][*]
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

[poprzednia]