[Kielce]Idril, Idrilątka i Dziabąg w DS | Shadow [']

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 18, 2010 17:20 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

moja córka też, jest bardzo funkcjonalny, nie trzeba prać,
czasem robi za poduszkę, czasem za aspirynę :smiech3:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto sty 19, 2010 9:37 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

Żywy szalik jest bossski :ok:
Dziabąg jest niesamowity, ma takie wielkie uszyska :mrgreen:

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i kciuki za adopcje :ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro sty 20, 2010 13:51 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

Myszeńk@ pisze:Żywy szalik jest bossski :ok:
Dziabąg jest niesamowity, ma takie wielkie uszyska :mrgreen:

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i kciuki za adopcje :ok:

Dzięki, Myszeńk@, wzajemnie :) Zaglądaj do nas częściej ;)

Jest spore zainteresowanie Dziabągiem ;) Najbardziej podoba mi się domek, w którym jest już kotka, niewiele starsza od mojej tymczaski. Rozmawiamy na razie o zabezpieczeniu okien i zobaczymy, co z tego wyjdzie. Niteczko, dzięki za namiary i ogłoszenia :1luvu:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Śro sty 20, 2010 20:20 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

Ależ zupełnie nie ma za co :lol: :ok: :ok: :ok: za dobry domek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Nie sty 24, 2010 19:24 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

Ciężkie jest życie kota na tymczasie
Obrazek

Jeden fotel dla trzech kotów - SKANDAL!
Obrazek
Obrazek

Gem

Post » Nie sty 24, 2010 20:01 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

Biedne kotecki... :ryk: :ryk: :ryk:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pon sty 25, 2010 22:43 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

Gem pisze:Ciężkie jest życie kota na tymczasie
Obrazek

Jeden fotel dla trzech kotów - SKANDAL!
Obrazek

Gem, jeśli u Ciebie mają ciężkie życie, to u mnie już kamieniołomy :mrgreen:
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon sty 25, 2010 23:12 przez Niteczka 1, łącznie edytowano 1 raz

Niteczka 1

Post » Pon sty 25, 2010 22:54 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

Gem pisze:Ciężkie jest życie kota na tymczasie
Jeden fotel dla trzech kotów - SKANDAL!]

Biedne koteczki :ryk: ale jak zgodnie śpią sobie przytulone do puchatego fotela :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto sty 26, 2010 21:17 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

Idril jest już w Chorzowie, u Ines :) To zdjęcie dostałem w drodze powrotnej.
Idril śpi :)
Obrazek

O 22.00 Ines zawiezie Małą do domku :) Domek został znaleziony dzięki ogłoszeniu - pani wypatrzyła Idril w jakiejś gazecie (hm, w "Metrze"?). Koko_, dzięki za przekazanie namiarów ;)
Wizytę przedadopcyjną także przeprowadziła Ines. Po przekazaniu koty obiecała zajrzeć na wątek i wszystko napisać ;)
Czekam z niecierpliwością, ale mam nadzieję, że będzie ok. Idril to kotka z charakterem, czego nie zamierzała ukrywać podczas zapoznawania się ze stadkiem u Ines. Muszę jednak podkreślić, że Sheridanowi pozwoliła się obwąchać. Pamięta ktoś jeszcze Sherisia (niesłusznie zwanego Bacikiem), kieleckiego kociaka z bezwładną łapką, którego Ines adoptowała? Będzie okazja sobie przypomnieć, bo niebawem wstawię zdjecia. To znaczy może jutro :P

Ines, dziekuję Ci bardzo za dotychczasową pomoc :1luvu:
Obrazek

Gem

Post » Wto sty 26, 2010 22:03 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

:ok: :ok: :ok: nie zrób wstydu Gemowi, Idril ;)
A ja też mam żywy szaliko-kaptur, ma na imię Igraszka :mrgreen:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Wto sty 26, 2010 22:53 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

No to jestem :)

Idril zawieziona do nowego domku, który bardzo, bardzo, bardzo jej wyczekiwał (rodzina nowej pani też, jej telefon burczał bez przerwy :D). Kicia całą aż 2 km drogę zawodziła do księżyca, tak się przytulała do kratki, że mało mi palców nie połamała :) Musiałam oczywiście ją głaskać przez kratkę, bo tak się stresowała. Całą drogę jej tłumaczyłam, że jedzie do swojego wymarzonego domku, gdzie nowa Pani bardzo jej wyczekuje. Na miejscu tak wystartowała z transportera, że w ciągu 5 minut nie było takiego miejsca, którego by nie odwiedziła. Nawet moje mizianki jej nie obchodziły :D TYLKO ZWIEDZANIE I ZWIEDZANIE :) Bez problemu namierzyła kuwetkę. Pani kupiła jej karmę dla kotek sterylizowanych, więc mała na dzień dobry będzie miała dietkę :D

Teraz kilka fotek z mojego domu :)

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

P.S. Zakochałam się w Idril od pierwszego wejrzenia, ona jest taka słodka i kochana :) Tak mocno się do mnie przytulała, że musiałam siedzieć z nią aż do 22-ej :D Położyła się obok mnie i zasnęła :)

Gem, czy mam Ci wysłać tą umowę adopcyjną, czy po prostu przy okazji Ci ją przywiozę, jak wolisz? Aha, wyślij może jednak to zaświadczenie o sterylce :)
ObrazekObrazek

Ines_Chorzow

Od: Nie sty 20, 2008 12:35

Post » Wto sty 26, 2010 23:06 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

Dziękuję, Ines :)
Umowę lepiej przywieź - zapraszam na spotkanie z moimi futerkami ;)

Zaświadczenie oczywiście wyślę. Zapomniałem o wpisie do książeczki.

Idril, cieszę się, że masz swój domek :) Muszę jednak przyznać, że trochę przykro mi się zrobiło, gdy usiadłem przy biurku i spojrzałem na pusty koci regał - Twoje ulubione miejsce :(
Powodzenia :ok:

PS Jeśli ktoś uważa, że jestem nienormalny pisząc do kota, to ma rację :evil:
Obrazek

Gem

Post » Wto sty 26, 2010 23:08 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

Bądź szczęśliwa w nowym domku, malutka :ok: :ok: :ok:

Niteczka 1

Post » Wto sty 26, 2010 23:15 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

Gem :ok: :wink: , Idril :ok: :1luvu:

Nie tylko Ty masz dziś powód do smutku tego rodzaju - dziś zapadła decyzja że Mróweczka wyjedzie pojutrze do domku, który popołudniu w Myślenicach sprawdzała Moja Koleżanka z dogo :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto sty 26, 2010 23:30 Re: [Kielce] Idril i Iton czekają na domy | ['] Shadow [']

Niteczka 1 pisze:Bądź szczęśliwa w nowym domku, malutka :ok: :ok: :ok:

Dziękujemy za ogłoszenia, Niteczko :)

Nie tylko Ty masz dziś powód do smutku tego rodzaju - dziś zapadła decyzja że Mróweczka wyjedzie pojutrze do domku, który popołudniu w Myślenicach sprawdzała Moja Koleżanka z dogo :wink:

Kussad, to uczucie w rodzaju śmiechu przez łzy ;)
Obrazek

Gem

[poprzednia][następna]