Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Raija pisze:...Nie wiem dlaczego napisalas ze błedem było go umieszczac w domu z psami ale u mnie zachowywal sie wzorcowoPrzyznam szczerze ze nawet nie wiem jak odebrac Twoje słowa
![]()
........
Aia pisze:o rany
dawno nie zaglądałam, bo myślałam że Krecik zostaje u Raiji![]()
...
Aia pisze:co do adopcji Krecika stanęło na tym że Raija chce go adoptować, taką wiadomość dostałam od Ciebie
Aia pisze:teraz niestety nitk przyjąć dodatkowego kociaka nie może![]()
więc jedyne co pozostaje to odwieźć Go do schroniska![]()
![/size]
dellfin612 pisze:Aia pisze:co do adopcji Krecika stanęło na tym że Raija chce go adoptować, taką wiadomość dostałam od Ciebie
Aia, ja mówiłam po powrocie od Raiji, że być może go adoptuje, ponieważ lubi koty i chciałby mieć. Powtórzyłam słowa Kasi.
Czy pytałaś ją oficjalnie o decyzję lub deklarowała taką chęć na wątku?
Przez poczynione przez Ciebie założenia kociak stracił cały miesięc!
dellfin612 pisze:Mam też dobrą wiadomość w tym wszystkim. Raija chce adoptować Krecika
Aia pisze:teraz niestety nitk przyjąć dodatkowego kociaka nie może![]()
więc jedyne co pozostaje to odwieźć Go do schroniska![]()
![/size]
Ponieważ Kreciki jest nominalnie Twoim podopiecznym, a ja dla niego/Ciebie przejechałam już sporo kilometrów i mam uszkodzony samochód, proszę Cię o podjechanie do mnie i odstawienie w miejsce, które wybierzesz. Adres znasz, czekam na Ciebie przez niedzielę.
agnezs pisze:Pytanie o Kecika:
czy on ma kk?
czy był już szczepiony?
jak reaguje na duże koty?
czy on daje się głaskać?
czy jest proludzki?
Mogę go wziąć na tymczas, bo widzę że macie podbramkową sytuację![]()
Ale uwaga: ja niestety nie ma czasu na oswajanie, jeśli jest dzikuskiem to chyba odpadam![]()
W razie co mój tel. 660 42 85 62
Od tej pani co w jej imieniu robiłam wątek o czarnuszkach nie mam na razie info, wiem, że miała podjechać do lecznicy na Książęcą, bo tam było sporo kociaków z akcji. Ale nic nie wiem, czy kogoś wybrała.
Aia pisze:dellfin612 pisze:Aia pisze:co do adopcji Krecika stanęło na tym że Raija chce go adoptować, taką wiadomość dostałam od Ciebie
Aia, ja mówiłam po powrocie od Raiji, że być może go adoptuje, ponieważ lubi koty i chciałby mieć. Powtórzyłam słowa Kasi.
Czy pytałaś ją oficjalnie o decyzję lub deklarowała taką chęć na wątku?
Przez poczynione przez Ciebie założenia kociak stracił cały miesięc!
ponieważ dostałam od Ciebie wyraźną wiadomość na PWdellfin612 pisze:Mam też dobrą wiadomość w tym wszystkim. Raija chce adoptować Krecika
co do, której chyba nie ma wątpliwości (nic nie wspomniałaś że to tylko rozważania), a że wiem iż Raija ma kłopoty z dostępem do Internetu, założyłam że się dogadałyście inną drogą, bo i po co inaczej byś coś takiego pisała
czy on ma kk?
czy był już szczepiony?
czy on daje się głaskać?
czy jest proludzki?
Ale uwaga: ja niestety nie ma czasu na oswajanie, jeśli jest dzikuskiem to chyba odpadam![]()
Od tej pani co w jej imieniu robiłam wątek o czarnuszkach nie mam na razie info, wiem, że miała podjechać do lecznicy na Książęcą, bo tam było sporo kociaków z akcji. Ale nic nie wiem, czy kogoś wybrała.
czy on ma kk?
czy był już szczepiony?
czy on daje się głaskać?
czy jest proludzki?
dellfin612 pisze:I jeszcze jedna informacja
Krecik ma ogłoszenia na:
- alegratka
- adopcje miau
- gumtree
- animalia
mam nadzieję, że na wszystkich zostało zarejestrowane, jeszcze nie sprawdzałam.
Pozostałe serwisy do dyspozycji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości