*Opole-Krakusik-w swoim nowym domu u Boo77. :)*

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 02, 2009 12:13 Re: *Schr.Opole-Krakusik choruje. NOWE fotki na stronie 19.*

Cameo pisze:
Boo77 pisze:Ja spróbuje spłodzić jakiś tekst. Przydałoby się tylko jeszcze jakieś zdjęcie wyraźniejsze bo te nowe, są dość ciemne :(

Mogę pomóc w ogłoszeniach :ok:

Chetnie skorzystam z Waszej pomocy. Dziękuję :D
Ja też napiszę o Fufulcu.

Niestety Feliway nie pomaga nic a nic
Wczoraj znalazłam Wieśkową kupę w kuchni!!!
Koło kocich miseczek 8O
Chyba daje mi wyraźnie do zrozumienia co myśli o całej tej sytuacji :?

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Śro gru 02, 2009 14:49 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

:(

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw gru 03, 2009 21:13 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

Domek bardzo pilnie potrzebny.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Czw gru 03, 2009 21:31 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

:( źle pomocy
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Nie gru 06, 2009 9:40 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

Jak tam FUFU
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Pon gru 07, 2009 14:21 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

Fufu bez zmian

ząbki bolą ale apetyt dopisuje, humorek też :D
Mycia zębów kotecek nie lubi ale się poddaje temu z wrodzoną sobie łagodnością, w nagrodę po zabiegu funduję mu długi seans czesania- co Fufulec uwielbia

Niestety stosunki na linii Wiesława - Fufu napięte bardzo :(

W czwartek kontrola u dr. Kurskiego.

piccolo

Post » Wto gru 08, 2009 11:28 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

Piccolo, pisałam już do Piotra naszego, przy najbliższej jego wyprawie do Opola, niech przywozi Fufka do mnie.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto gru 08, 2009 11:59 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

boo77 wysłałam priwa

piccolo

Post » Wto gru 08, 2009 19:17 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

Boo77 pisze:Piccolo, pisałam już do Piotra naszego, przy najbliższej jego wyprawie do Opola, niech przywozi Fufka do mnie.

Czy to jest TO, o czym myślę...?

:1luvu:

Cameo

Post » Wto gru 08, 2009 20:14 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

Cameo pisze:
Boo77 pisze:Piccolo, pisałam już do Piotra naszego, przy najbliższej jego wyprawie do Opola, niech przywozi Fufka do mnie.

Czy to jest TO, o czym myślę...?

:1luvu:

Nie wiem o czym myślisz ;)

Fufek przyjedzie do mnie na DT. Spróbujemy definitywnie rozwiązać problem dziąsełek. No i będziemy szukać domku. Sprawa Fufka bardzo mi ciążyła :( Serce mi pękało jak czytałam o biednej Wiesławie i zasikanej a nawet obkupanej piccolo :( Nie byłam w stanie nic zrobić, nikt nie oferował pomocy. A powrót Fufka do schronu byłby wyrokiem. Teraz Matylda zrobiła miejsce...
Obrazek

Boo

Post » Śro gru 09, 2009 12:21 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

boo77 jestem Ci niezmiernie wdzięczna :1luvu:

nie bedę powtarzac tego co pisałam w priv - podsumuję tylko : JESTEŚ WIELKA

niestety Fufulec u mnie nie znalazł spokojnej przystani....

Jego problemy zdrowotne spowodowały że ciągle nie można go było ogłaszać, bo niedomaga
Zostałby pewnie "wiecznym tymczasem" gdyby nie rezydentka Wiesława.
Nie zaakceptowała Fufulca i jej komfort życia bardzo się pogorszył : załatwianie się po kątach bo bała się iśc do kuwety, prawie przestała chodzić po mieszkaniu, zainstalowała się na komodzie pod lampą i tam spędzała dni.
"Wina" leży po jej stronie - taki ma już charakter, inne koty raczy tolerować a na Fufulka niestety dostałą jakiejś "psychicznej alergii".
Przykro mi że tak wyszło.

Ale żeby nie było tylko smutno :
Fufek od marca nie siedział w schronie tylko w domu.
Nie zdziczał a wręcz przeciwnie pieknie się oswoił :D
Było kochany i zadbany (z tego kochania to mu brzuch ogromny urósł 8) )
Był leczony

Jutro "kontrol" w dr. Kurskiego

piccolo

Post » Śro gru 09, 2009 13:00 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

A ja się powtórzę, uratowałaś mu życie. W schronie nie miałby szans, zanim ktoś by się zorientował, że z zębami jest coś nie tak, cierpiałby. Jaki byłby finał...?

Mam nadzieję, że uda się Fufka doleczyć, nawet jeśli jednak miałoby się to wiązać z wyrwaniem ząbków. A później, że dogada się z Shiri u DJ'ów. I będziemy mieć happy end :)
Obrazek

Boo

Post » Śro gru 09, 2009 13:11 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

Boo77 pisze:A ja się powtórzę, uratowałaś mu życie. W schronie nie miałby szans, zanim ktoś by się zorientował, że z zębami jest coś nie tak, cierpiałby. Jaki byłby finał...?

Mam nadzieję, że uda się Fufka doleczyć, nawet jeśli jednak miałoby się to wiązać z wyrwaniem ząbków. A później, że dogada się z Shiri u DJ'ów. I będziemy mieć happy end :)

8O 8O 8O
ale wieści !!!!
napisz coś więcej

piccolo

Post » Śro gru 09, 2009 19:44 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

A ja myślałam że on jedzie do Ciebie na stałe :mrgreen:

Do DJ? :shock: ale super trafi, farciarz :D ;)

Cameo

Post » Czw gru 10, 2009 11:54 Re: *Schr.Opole-Krakusik-BARDZO PILNE. NA JUŻ DT lub DS !!!*

Fufek najpierw ma u mnie dojść całkowicie do siebie. Później spróbujemy dokocić nim Shiri u DJów, stawiam na łagodność Fufka i już pewne doświadczenie z rozhisteryzowaną i rozkapryszoną babą ;) Jak nie uda się, to wróci do mnie i poszukamy mu innego, doskonałego domku.

A tym czasem...

Zapraszam serdecznie na plecakowy bazarek dla Anki i Opola :) Wypasione plecaki Royal Canin!
Obrazek

Boo

[poprzednia][następna]