Mruczeńka1981 pisze:Milka już pojechała do nowego domku![]()
![]()
SUPER!!!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Milka już pojechała do nowego domku![]()
![]()
maxiking pisze:Domek czekał na Milkę BARDZO przejęty![]()
![]()
. Milka, jak wszystkie koty w stresie, po pobycie w schronisku i przebytej drodze. Troszeczkę pomiaukiwał
natychmiast znalazła sobie spokojne miejsce (w kuchni pod narożnikiem) i tam przycupnęła. Na Milkę czekała pełna miseczka i wielka kryta kuweta
![]()
. Jeśli się tylko zaaklimatyzuje to warunki ma świetne i Człowieki fajne
.
Było tez opsss.... Milka ma biegunkę ,- Domek był wyrozumiały- mam nadzieje , że to z powodu stresu, schroniskowego jedzenia, szczepionki, odrobaczenia..
Mruczeńka1981 pisze:trzebaby zmienić tytuł:)
maxiking pisze:Domek czekał na Milkę BARDZO przejęty![]()
![]()
. Milka, jak wszystkie koty w stresie, po pobycie w schronisku i przebytej drodze. Troszeczkę pomiaukiwał
natychmiast znalazła sobie spokojne miejsce (w kuchni pod narożnikiem) i tam przycupnęła. Na Milkę czekała pełna miseczka i wielka kryta kuweta
![]()
. Jeśli się tylko zaaklimatyzuje to warunki ma świetne i Człowieki fajne
.
Było tez opsss.... Milka ma biegunkę ,- Domek był wyrozumiały- mam nadzieje , że to z powodu stresu, schroniskowego jedzenia, szczepionki, odrobaczenia..
Agness78 pisze:Czy domek będzie w stanie za jakiś czas podesłać jakąś fotkę Milki?
Ciekawe jak teraz będzie się nazywała
Agness78 pisze:Bardzo się cieszę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milka bardzo leżała mi na sercu.... Długo trwała znalezienie domku dla niej ale się udałoSUPER!!!!
Czy domek będzie w stanie za jakiś czas podesłać jakąś fotkę Milki?
Ciekawe jak teraz będzie się nazywała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości