W schronisku w Elblagu.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 23, 2008 19:05

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Radosnych i szczęśliwych świąt

życzy
Pamela
Ala
Milenka
Cesar
i tymczasiki : Biała Księżniczka i BB

i ja kristinbb

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon gru 29, 2008 22:06 Kordonia

Byłam dziś w schronie patrzeć za tą Miłką... pokazał mi facet jaieś 2 identyczne jak ona ale w końcu nie widziałam jej ze 2 miesiące i nie wiem jak dokładnie wygląda. Jutro idę do tej sąsiadki może pojedzie ze mną i pozna ją a w najgorszym przypadku może adoptuje inną? Chociaż wątpię. Mają jednego kota i świra na jego punkcie, myślą, że kotka przepłoszy ich kocóra...
Bez przesady... jakoś się wcześniej dogadywała jak Miłka wpadała do nich się najeść.
Zobaczymy.

Co do innych kotków to był taki maluszek ze 3 miesiące czarny i kilka czarnych biedaczków.
Jutro wkleje zdjęcie bo jedno zrobiliśmy dla tej mojej sąsiadki.

deathgs

Od: Śro gru 17, 2008 14:11

Post » Pon gru 29, 2008 22:34 Re: Kordonia

deathgs pisze:Byłam dziś w schronie patrzeć za tą Miłką... pokazał mi facet jaieś 2 identyczne jak ona ale w końcu nie widziałam jej ze 2 miesiące i nie wiem jak dokładnie wygląda. Jutro idę do tej sąsiadki może pojedzie ze mną i pozna ją a w najgorszym przypadku może adoptuje inną? Chociaż wątpię. Mają jednego kota i świra na jego punkcie, myślą, że kotka przepłoszy ich kocóra...
Bez przesady... jakoś się wcześniej dogadywała jak Miłka wpadała do nich się najeść.
Zobaczymy.

Co do innych kotków to był taki maluszek ze 3 miesiące czarny i kilka czarnych biedaczków.
Jutro wkleje zdjęcie bo jedno zrobiliśmy dla tej mojej sąsiadki.

Poproszę o zdjecie koniecznie.
Pamiętaj, ze jeśłi weźmiecie koteczkę, to załatwię Wam darmową sterylkę.
Poza tym łatwo rozpoznac, która to jest ta kotka, której szukacie- niech pracownicy sprawdzą, kiedy obydwie koteczki zostały przyjęte do schroniska.
Poproście o to, a nawet gdyby się im nie chciało, to sie uprzyj, i trwaj w swoim żądaniu, masz do tego prawo.

Jeśli już weźmiecie kotkę, to nastaw sąsiadkę, prosze, na to,z e na początku moze być trudno- tzn. jej kocur moze syczeć, prychać, być wystraszony. MIja to zazwyczaj szybko. Jakby co, to służe radą.
O której sie tam wybieracie? Macie transporter?
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Wto gru 30, 2008 13:48

Tak, mamy transporter.
Dam znać co nowego. Teraz ona pracuje do późna i dlatego się to ciągnie jak flaki z olejem.

deathgs

Od: Śro gru 17, 2008 14:11

Post » Wto gru 30, 2008 23:45

jakbys sie kiedys Kordoniu wybierala z wizyta do schroniska to chetnie bym sie z Toba zabral :lol: -zobaczyc fachowca w akcji :wink: moje GG 10122252

pi

Od: Pt gru 26, 2008 19:25

Post » Śro gru 31, 2008 12:27

Dzień dobry...

Czekam na Nowy Rok...!!!

Obrazek
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro gru 31, 2008 14:36

pi pisze:jakbys sie kiedys Kordoniu wybierala z wizyta do schroniska to chetnie bym sie z Toba zabral :lol: -zobaczyc fachowca w akcji :wink: moje GG 10122252

W piątek bede w schronisku, dam Ci znac, jakie sa koty do wzięcia, porobię tez zdjecia.
Obrazek

kordonia

Post » Pt sty 02, 2009 17:42

Schronisko od dziś zmieniło sie z niedostępnej twierdzy i umieralni w SCHRONISKO z prawdziwego zdarzenia- przejęło je OTOZ Animals

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Założę nowy wątek- nowe życie schroniska- nowy wątek i zdjecia :)

Dziś po raz pierwszy w życiu mogłam legalnie, bez nerwowego rozglądania sie wokół, zrobć zdjecia, po raz pierwszy weszłam do woliery z kotami, posiedziałam z nimi, wymiziałam :)
Ech :D :D :D
Obrazek

kordonia

Post » Pt sty 02, 2009 17:49

:dance2: :dance2:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Pt sty 02, 2009 18:08

Obrazek

kordonia