Chipa nie ma. Tyle zachodu z jednymi z siuśkami

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OlaLola pisze:spokojnie, spokojnie damy radę. Edytowałam pierwszą stronę, bo wynikało z niej, że mam 3 tymczasy, a ja tymczasów mam 6brakowało Plamki, Krawata i Gadget. Persia daje sobie przemywać oczka, pomału się doczesujemy i wszystko idzie ku dobremu
OlaLola pisze:Witam na wątku moich tymczasów. Jestem Ola i jestem wolontariuszką fundacji "Szara Przystań" z Zabrza. Domem tymczasowym dla kotów zostałam nie dawno, bo kotki pojawiły się w naszym domu 1,5 roku temu. Do naszego domu przyjmujemy kociaki lub koty dorosłe. Mamy tylko jednego prywatnego kota, jest to trzy letni bury kocurro z klapniętym uszkiem. Cała reszta kociej gromady szuka domków. Zapraszam do czytania i udzielania się na wątku no i oczywiście do adopcji.
A teraz poznajcie moje tymczasy. Stan na dzień 3.10.2011
Kocięta:
1. Śnieżka
prawie biała koteczka, omal nie utopiła się lepiku. Wyleczyliśmy kk i teraz szukamy domku.
2. Plamkakotka wróciła z adopcji, nie potrafiła się zaaklimatyzować w nowym domku, po powrocie stała sama wskakuje na kolana tyle, że tylko moje
Potrzebuje dużo czasu żeby się otworzyć, gdy już zaufa, jest bardzo przyjacielska.
OlaLola pisze:Koty dorosłe:
1. Diana
– wyrzucona na przystanku, czekała na nim 8 godzin aż właściciel po nią wróci ( nie wrócił i wzięłam ją z przystanku).
2. Fruzia
potrącona przez samochód kotka, miała złamaną łapę i ogon gdy do mnie trafiła. Aktualnie łapka zagojona, kicia po amputacji części ogona.
3. Gadget Hackwrench7-8 letnia persica, będziemy łapać mocz do badania, potem sterylizacja i szukamy DS
4. KrawatKrawat wrócił z adopcji, gdyż nie tolerował psa, poza tym był idealny, ma 1,5 roku.Jest bardzo przyjacielski miły i niepełnosprawny, ma przykurz mięśni. Radzi sobie bardzo dobrze, ma negatywne wyniki testów na FIP, FELV i FIV
Znalazły domki:
Pacuś - 20.11.2011
Herszt - 20.11.2011
Trikusia - 21.11. 2011
Whiskasik - 22.11.2011
Basia - 22.12.2011
Bambo - 24.12.2011
Junior - 24.12.2011
Misia 11.01.2012
Za TM:
Lucek - 4.10.2011
Użytkownicy przeglądający ten dział: waanka i 3 gości