Dzień dobry wszytkim!
horacy 7 pisze:myślę ,że można ode mnie Zosię nr 28 ,Falusię 29,Brysia oczywiście,maluchy chyba powoli też nr 41 i 42.Nie wiem jak z tymi nieoswojonymi które są w schronisku jak burasek nr 2 jest śliczny lecz jeszcze nawet go nie dotknęłam czy ktoś go złapie nie wiem.
Buraskowi nr 2 zrobiłem wczoraj Allegro, niech ma (link podałem wcześniej). Nie ma w tym ogłoszeniu niestety za dużo informacji i tylko jedno zdjęcie, ale jest ładne, więc ma niezłą oglądalność. Kot jest młody, sądzę że znajdzie w końcu dom. Może go ktoś wypatrzy.
Dziś zrobię zatem ogłoszenia Zosi 28, Falusi 29 i maluchów 41 i 42. Teraz już się "wycwaniłem" i robię normalne aukcje, bez "kup teraz", żeby znowu ktoś kota z karmą nie pomylił

horacy 7 pisze:To samo z tri teraz na pewno nie pojedzie bo dziewczyny nie dadzą rady ,po drugie nie wiem czy ją złapiemy.
Biorąc pod uwagę całą potencjalną akcję transportu to się nie dziwię że na razie kwestia pana z Górzna jest odłożona. Cały czas tylko mi nie daje spokoju ta sprawa, dobrze by było poszukać kogoś np. z Brodnicy albo Lidzbarka (bo chyba na miau.pl nie ma nikogo z Górzna) kto by zrobił wizytę przedadopcyjną i w końcu potwierdził czy to jest wartościowe miejsce dla kota czy nie. Poszukam ludzi na miau.pl, może założę wątek poszukiwawczy.
A co do kotów które jadą do Smarti, zwłaszcza tych ze schroniska, to proponuję żeby na razie ogłosić tylko grubą buro-białą nr 10, bo jest chyba zdrowa i adopcyjna, a te chore to może jak się je trochę podkuruje, tak jak Milę. Ale się nie upieram, to tylko taki pomysł, bo przecież technicznie mogę ogłaszać już

Aha, Meksykanko, Marzeniu11 i reszta, trzymam oczywiście za Was kciuki, zwłaszcza żeby zdrowie dopisało, bo coś ostatnio za dużo tutaj słowa "choroba"...
Adam