KaleidoStar pisze:Żałuję, że nie dotarłam, ale przez tę głupią bombę od wczoraj nie mogłam wrócić do domu i po pracy pędziłam żeby zwierzyniec nakarmić jak najszybciej...

sabina skaza pisze:no i ja się martwię że dejzi- syberyjka bedzie ze mną z pół roku, ja się do kici przyzwyczaję, bo po takim czasie mam problemy już z wyadoptowaniem kota i strasznie przeżywam, ryczę. kobieta kota zabierze, a potem przy kolejnej eksmisji mi odda i tak apiać. a kicia jest taka że w mig podbija w mig, a ja w przeciwieństwie do was mam niestety sentyment do kotów rasowych. syjamy, ruskie niebieskie, maine coony, syberyjskie to mój "konik" i jak widzę rasowego lub w typie rasowego to mi się nogi uginają.
zaraszamy dziś do krytyki na 18.00!!!!!!!!!!!!!!
Izzi pisze:Wczoraj w Gdańsku wykopali 100 kg niewypał z czasów II wojny, pozamykali ulice i to sparaliżowało ruch w połowie miasta. Jakaś masakra była. Również żałuje,że nie mogłam przyjść
, chyba 5 par i robi coś jeszcze.mpacz78 pisze:Joanna Niezgoda przygotowała na bazarki pkdt kolejne kolczyki, chyba 5 par i robi coś jeszcze.
Maria_kania, gdybyś miała ochotę i czas to możesz podjechac do p. Joanny po biżuterię, jej tel. masz.
Mario, zapomniałam muszli dla Ciebie wczoraj, dam Ci przy najbliższej okazji.
seja pisze:sabina skaza pisze:no i ja się martwię że dejzi- syberyjka bedzie ze mną z pół roku, ja się do kici przyzwyczaję, bo po takim czasie mam problemy już z wyadoptowaniem kota i strasznie przeżywam, ryczę. kobieta kota zabierze, a potem przy kolejnej eksmisji mi odda i tak apiać. a kicia jest taka że w mig podbija w mig, a ja w przeciwieństwie do was mam niestety sentyment do kotów rasowych. syjamy, ruskie niebieskie, maine coony, syberyjskie to mój "konik" i jak widzę rasowego lub w typie rasowego to mi się nogi uginają.
zaraszamy dziś do krytyki na 18.00!!!!!!!!!!!!!!
Nie będziezabiorę ją jak mi się rozluźni.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości