Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
naline pisze:No widzisz, a już przestawałaś wierzyć, że się uda
Dom brzmi jak z bajki![]()
Dziesiątki beznadziejnych telefonów, po to aby znalazł się ten właściwy, najlepszy
naline pisze:Może hmm kolory ścian są niedopasowane do umaszczenia kotów?
Albo może Państwo za bardzo koty tarmoszą ?
Albo są panikarzami i z kichnięciem lecą do weta?
No coś się znajdzie, ale będą to pewnie nieważne szczególiki
Kciuki za dogadanie się z rezydentami/tkami, bo nie pamiętam jakiej płci jest towarzystwo.
A kto to tam osiatkowania robił na balkonie?
naline pisze:Dziękuję za info. W oknie mam porządną siatkę - 3 kg spokojnie się mogą wspinać(4,5 nie próbują), ale na wiosnę będzie trzeba o balkonie u mnie pomyśleć.
Morelka pakuj manatki, picuj futerko, piłuj pazurki i wio do DS
Neigh pisze:naline pisze:Dziękuję za info. W oknie mam porządną siatkę - 3 kg spokojnie się mogą wspinać(4,5 nie próbują), ale na wiosnę będzie trzeba o balkonie u mnie pomyśleć.
Jak chcesz to wezmę dokładne namiary na tego pana - ja już o nim słyszałam od mojej wetki.......
Kurcze żeby jeszcze znaleźć taki dom dla Owcy ( o Geradzie na razie NIC nie wspominam). Z nią to dopiero będzie problem........za ładna cholera.......
naline pisze:Neigh pisze:naline pisze:Dziękuję za info. W oknie mam porządną siatkę - 3 kg spokojnie się mogą wspinać(4,5 nie próbują), ale na wiosnę będzie trzeba o balkonie u mnie pomyśleć.
Jak chcesz to wezmę dokładne namiary na tego pana - ja już o nim słyszałam od mojej wetki.......
Kurcze żeby jeszcze znaleźć taki dom dla Owcy ( o Geradzie na razie NIC nie wspominam). Z nią to dopiero będzie problem........za ładna cholera.......
Hiszpańska Seniorita z tej Łowcy. W sumie nie zakładaj z góry, że będzie źle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości