Był głodny.Chory senior Sasza prosi o datki na leki i karmę.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 07, 2010 18:10 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Na pocieszenie kilka fotek.
Wydaje mi się że Sasza przybiera już pozę godną domownika

Obrazek Obrazek
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 18:11 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Nie mieści się,wszystkie posłanka za małe 8)

Obrazek
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 18:13 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Pięknie się prezentuje :D I widać, że wraca do formy :D

Zważyłaś Saszkę o weta :?:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon cze 07, 2010 18:14 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Nie wiem czu widać,chciałam tu pokazac jak mu brzuszek odstaje.Jest prawie połowę mniejszy niz był,ale nadal "baniowaty",duży

Obrazek Obrazek
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 18:18 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Willow_ pisze:Pięknie się prezentuje :D I widać, że wraca do formy :D

Zważyłaś Saszkę o weta :?:

Nie,waga jest na korytarzu.Nie wiem ile waży mój transporter,a waży sporo,bo jets duży i dosc ciezki.Na korytarzu czekało sporo pacjentów,było kilka psów,a Sasza bardzo boi się psów,więc nie chciałam go wyjmować.
Jak się wyśpi,zwaze go na swojej wadze.
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 18:20 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Z każdym dniem Sasza wygląda lepiej. Wiadomo, że mając 15 lat, nie będzie już tak fikał jak trzylatek :( , ale spokojnie może sobie kroczyć zamiast biegać. Ważne że jest poprawa.

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pon cze 07, 2010 18:23 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Marudka pisze:Wiadomo, że mając 15 lat, nie będzie już tak fikał jak trzylatek :( , ale spokojnie może sobie kroczyć zamiast biegać.

Pewnie, że tak, chociaż mój 13letni kocur biega czasami po domu jak młodzik ... ale Sasza miał inne życie, więc grunt, że żyje i okazano mu serce :1luvu:

Willow_

Post » Pon cze 07, 2010 18:25 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon cze 07, 2010 18:39 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

W czasie dzisiejszej wizyty,nasz wet i wetka która leczyła Sasze do tej pory,zastanawiali sie czy w brzuchu Saszy nie zebrała sie "woda"?(podsłuchałam :oops: )

A poza tym,w transporterze znów była kupa.Tym razem Sasza czysciutki,bo kupa w "kupie',wiec sobie gosciu usiadł obok,na czystym :roll:
Przy nastepnych wizytach,bede psikać transporter feliwayem,bo się kocina tym stresem wykończy.
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 18:59 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Wpisałam rozliczenie dla Saszy.Tutaj wyjaśnie szczegółowo:
-1 wizyta-2x zastrzyk leczący(antybiotyk i coś jeszcze,nie pamiętam+2 wzmacniające,może jeden,ale trzeba było podzielić na dwie strzykawki)
-2 wizyta-2x zastrzyk "leczący",już bez wzmacniaczy
-3 wizyta(dzisiejsza) 1 x zastrzyk
Przy pierwszej wizycie wzięłam dla Saszy 0,5 kg RC Intensinal+2 x saszetka RC(intensinal i convalescence)
Dzisiaj wziełam dla Saszy 5 saszetek-4x RC Intensinal+1x RC Sensitivity
Sucha sie skończyła,ale ciocia Pearl Rain podarowała dla Saszy kolejne 0,5kg RC Intensinal,więc na parę dni starczy.
Kolejne kłucie pupiny Saszki w środę.
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 19:44 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Zapewne miał ciężkie życie :(
Ważne że teraz jest w dobrych rękach :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon cze 07, 2010 22:59 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Spokojnej nocy wszystkim,dla których Sasza stał sie kimś bliskim.
Legnica

Post » Pon cze 07, 2010 23:03 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Legnica pisze:Spokojnej nocy wszystkim,dla których Sasza stał sie kimś bliskim.

I dla Ciebie rownież.. Legnica, czapki z głów za to co robisz.. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto cze 08, 2010 7:38 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Dzień dobry :D
Jak ma się dzisiaj mój ulubieniec :?: - mam nadzieję, że ciągle nabiera formy staruszek

Willow_

Post » Wto cze 08, 2010 9:09 Re: Bardzo chory,głodny.Prosimy o wsparcie na leczenie i karmę:(

Śpi 8) ledwie głowe uniósł,kiedy do niego podeszłam,zerkną i znów śpi 8)
Cos kupala nie ma.Wczoraj przed południem był jeden i jeden w transporterze.Od powrotu od weta nic,tylko jedno siusiu.
Legnica

[poprzednia][następna]