Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jessi74 pisze:niestety Pucio nie pojechał znowu na badania, tak się bronił przed złapaniem, że musiał gdzieś zahaczyć, z nosa poleciała krew
po rozmowie z panią doktor dowiedziałam się że wyniki badań byłyby zakłamanetak mi go szkoda bo jutro znowu będę musiała go męczyć
biedny ten kocio, strasznie mi go szkoda
chyba już nieodwracalnie stracił zaufanie do ludzi, zresztą nie dziwię się jemu
pucio79 pisze:oby dzisiaj było lepiej
dagmara-olga pisze:Pucio, chłopie, Duża zawsze Cię tam zaciągnie, nie ma sensu fikać, lepiej odwalić weta i potem robić smętne miny to będziesz dostawał mizianki, zabawki i smakołyki.
Morfeusz co wie.
jessi74 pisze:dagmara-olga pisze:Pucio, chłopie, Duża zawsze Cię tam zaciągnie, nie ma sensu fikać, lepiej odwalić weta i potem robić smętne miny to będziesz dostawał mizianki, zabawki i smakołyki.
Morfeusz co wie.
![]()
![]()
ale się uśmiałam
jessi74 pisze:Mieczysław podpowiadaże jak dzisiaj się nie uda to zaprosimy panią doktor do domu
![]()
jessi74 pisze:Mieczysław podpowiadaże jak dzisiaj się nie uda to zaprosimy panią doktor do domu
![]()
natasza25 pisze:jessi74 pisze:Mieczysław podpowiadaże jak dzisiaj się nie uda to zaprosimy panią doktor do domu
![]()
Bardzo ryzykowne![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości