Kotka białoruda w typie maincoona ma dom forumowy :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 07, 2009 20:09 Re: Kotka białoruda w typie maincoona szuka domu-SPRAWA PILNA

Coronella bardzo się cieszę. Spokój i dwie zakochane dobre dusze, to to co tej biedaczce jest teraz potrzebne najbardziej.
Obyście się jak najszybciej zaprzyjaźniły. I niech Wam nie zabraknie cierpliwości.
Chociaż może pięknota od razu poczuje że jest u siebie i że ją ktoś kocha. :)
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto wrz 08, 2009 5:46 Re: Kotka białoruda w typie maincoona szuka domu-SPRAWA PILNA

Dużo dużo kciukasów. Miała szczęście koteczka :lol:

agaalex

Od: Pon wrz 07, 2009 17:37

Post » Wto wrz 08, 2009 8:59 Re: Kotka białoruda w typie maincoona szuka domu-SPRAWA PILNA

Cudnie, tego - spokoju i miłości - kici najbardziej potrzeba :ok:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw wrz 10, 2009 18:11 Re: Kotka białoruda w typie maincoona ma dom forumowy :)

Koteczka juz w swoim domku.
Pojechała dzisiaj. Byłam tam z nią przez 2 godz i tak- w lecznicy dała sie wyjąć z klatki i włożyc do transportera bez żadnego problemu. Cała droge trzymałam transporter na kolanach i miziałam ja po łepku, zamiast jakiegos miałczenia było słychac rozkoszne mruczenie :)
W domu wprost z transportera uciekła pod regał, i potrzebowała 10, dosłownie dziesięciu!! minut, żeby poczuc sie pewniej, wyjść spod regału, i rozpocząć zwiedzanie. Pierwsze pół godziny to było tkie przemykanie, ale nie uciekała, była ostrożna, trochę nieufna. Potem już na całego, cudny ogon do góry, łepek do góry i śmiało chodziła po domu. Dotykana poddawała sie pieszczotom, wołana przychodziła.
ŻADNEJ agresji!! Uwielbia głaskanie, czesanie, na koniec wywaliła do góry swój brzucho mrucząc rozkosznie.
To piękny kot, i bedzie z niej pieszczoch!!!

Zaraz zadzwonię do mamy spytać jak jest teraz :)
Juz jestesmy w niej wszyscy absolutnie zakochani!

coronella

Od: Śro gru 12, 2007 13:04

Post » Czw wrz 10, 2009 18:13 Re: Kotka białoruda w typie maincoona ma dom forumowy :)

Dla takich chwil warto walczyć o zwierzaki. GRATULACJE :ok:

A my szukamy domku dla Leosia.
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Czw wrz 10, 2009 20:07 Re: Kotka białoruda w typie maincoona ma dom forumowy :)

O matko jak się cieszę :)
To widocznie w tym domu czuła się fatalnie :x
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

[poprzednia]