cholera. az mnie brzuch rozbolal z tego wszystkiego. zeby sie znalazla!
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005 Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu. Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.
Od kiedy przeczytałam ten temat nie mogę przestać o tym myśleć aż mi się chce płakać jak myślę o jego cierpieniu, to że podszedł dał się pogłaskać on potrzebował pomocy może nawet lepiej byłoby go zabrać i uśpić niż żeby umarł gdzieś w męczarniach Nienawidzę ludzi za to że są w stanie zrobić cos takiego bezbronnemu zwierzęciu, Ja ostatnio ratowałam kociaki które wszyscy skazali na śmierć a nawet chcieli je "z buta potraktować bardzo szybko" bo to takie śmieszne żeby zwierze cierpiało podczas gdy oni mieliby zabawę...nawet słuchajcie doszłam do wniosku że chcieli tym zaimponować...Tylko nie wiem komu bo ja ich zbluzgałam jak ostanie szmaty są dla mnie nikim kotki zostały uratowane a do na nich żal by mi było napluć!
Stan kotki jest tragiczny!! Wygłodzona, zapadnięte boki, oko prawie na wierzchu, leje się z niego ropa. Noga wyrwana świeżo, jeszcze nie bardzo umie poruszać się na trzech łapkach. UWAGA zdjęcia łapki drastyczne, wszystko na wierzchu. To jest młoda koteńka. Lgnie do człowieka, bardzo ruchliwa, ciężko jej było zrobić zdjęcie. Tak na szybko....