My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005 Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu. Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.
Rzeczywiście mam do nich "szczęście" . Może dlatego ,że przez moje ręce przechodzi zbyt dużo zwierząt ? Oprócz tego lekarze wiedza że jeśli ktoś przyniesie im kota do uśpienia z powodu choroby to ja go biorę i próbuję ratować. Aga , zajrzyj proszę na mój nowy wątek -WYRZUCILI MNIE JAK ŚMIECIA ......
Zuzia jest już po drugiej operacji. W czasie kiedy zasypiała jeszcze mruczała. Bardzo dobrze ją zniosła, po wybudzeniu wstała i poszła do jedzenia. Jest taka kochana i tuląca się do opiekuna .
Zuzi już nikt kto ją wcześniej widział nie rozpoznaje , jest tłuściutka , króciutka , taki pączuszek. Z miejsca gdzie puścił szew sączy się nadal ropna wydzielina chociaż ciągle ma przepłukiwane antybiotykiem i smarowane Balsamem Szostakowskiego.
Zuzia nadal jest wspaniała i miłą koteczką i aż dziwne ,że nikt jej nie chce. Po drugiej operacji znowu coś nie tak , w miejscu jednego ze szwów sączy się wydzielina ropno-krwista.