Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Sinea pisze:Kciuki za pięknotę i za jej DT
tillibulek pisze:a co z tym zainteresowanym domkiem?? odzywa sie??
terenia1 pisze:tillibulek pisze:a co z tym zainteresowanym domkiem?? odzywa sie??
Tak tak nawet w sobotę domek ma podjechać poznać Fantę
hidi pisze:Ja sie melduje z mojego kociego szpitala. Tajniak od dzisiaj tez na lekach- choc niby wszystko wyglada ok- po kastracji sie zroslo ladnie, ale prawie w ogole sie nie rusza i nie jeFanta noc spedzila w lazience. Chyba nawet dobrze sie tam czula, choc zwymiotowala w nocy
Siusiu do kuwetki tez zrobila. Przenioslam ja jednak do sypialni i zamknelam drzwi, zeby odizolowac (choc Tajniak i tak okupuje chodniczek w przedpokoju
) dwa razy dzis ja karmilam (Tajniaka zreszta tez strzykawka
) i na razie wszystko w niej zostalo
Znalazla sobie miejsce w sypialni kolo mojego lozka na malej zielonej poduszce (z napisem- moja szczesliwa poduszka
) Jest bardzo lagodna i chudziutka. ale mimo to potrafila otworzyc drzwi, skad sily miala to nie wiem
![]()
Chyba sie dosc dobrze tutaj czuje, najchetniej by sobie pozwiedzala pewnie
terenia1 pisze:Dziś rozmawiałam z domkiem który jest bardzo poważnie zainteresowany Fantąlzobaczymy co z tego wyniknie, na razie nic nie zdradzam
terenia1 pisze:tillibulek pisze:a co z tym zainteresowanym domkiem?? odzywa sie??
Tak tak nawet w sobotę domek ma podjechać poznać Fantę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości