dellfin612 pisze:oj, a mnie się cały czas wydaje, że to początek miłego owocnego wieczoru
tez mam taka nadzieję

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dellfin612 pisze:oj, a mnie się cały czas wydaje, że to początek miłego owocnego wieczoru
Minitaur pisze:To jego Agnieszka mi proponowała jako towarzystwo dla Muzy. Ale czytając opis dobrze, że go nie wzięłam, bo TŻ znów by mi marudził, jakbym domek znalazła: "Mojego kota chcesz oddać..."
A tak na serio: rozmawiałam z Agnieszką, jeśli chłopak nie znajdzie domu, a mnie się uda wyadoptować któregoś z moich dorosłych tymczasów, to wezmę go na DT.
Minitaur pisze:A tak na serio: rozmawiałam z Agnieszką, jeśli chłopak nie znajdzie domu, a mnie się uda wyadoptować któregoś z moich dorosłych tymczasów, to wezmę go na DT.
dellfin612 pisze:Minitaur pisze:A tak na serio: rozmawiałam z Agnieszką, jeśli chłopak nie znajdzie domu, a mnie się uda wyadoptować któregoś z moich dorosłych tymczasów, to wezmę go na DT.
No to szybko domów szukaj![]()
Wawa to chłonny rynek!
Jakąś pomoc potrzebujesz? Podpowiedzi?
Nie to, żebym była jakimś ekspertem,
ale dodatkowe słowo może cuda zdziałać![]()
Przy okazji, dziewczyny, proszę głosujcie na krakwecie
Tweety pisze:dellfin612 pisze:Minitaur pisze:A tak na serio: rozmawiałam z Agnieszką, jeśli chłopak nie znajdzie domu, a mnie się uda wyadoptować któregoś z moich dorosłych tymczasów, to wezmę go na DT.
No to szybko domów szukaj![]()
Wawa to chłonny rynek!
Jakąś pomoc potrzebujesz? Podpowiedzi?
Nie to, żebym była jakimś ekspertem,
ale dodatkowe słowo może cuda zdziałać![]()
Przy okazji, dziewczyny, proszę głosujcie na krakwecie
już z dawno zagłosowane![]()
na pewno każda pomoc się przyda, zwłaszcza taka, która pomoże znaleźć dom dla tych ostródzkich bidusiów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości